ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

MERKEL RAUS !


Θα συμφωνήσω απόλυτα με μια κουβέντα του Αλέξη Μητρόπουλου, για το ότι ο ερχομός της Μέρκελ  στις 9 Οκτωβρίου  στην Αθήνα ,είναι  μοναδική ευκαιρία για την μαζική αποδοκιμασία της εγκληματικής πολιτικής των Μνημονίων. Θα  "επαυξάνω" μάλιστα υποστηρίζοντας ότι είναι η ώρα να δείξουμε  ότι μπορεί να μας κάνουν ό,τι μας κάνουν , αλλά  δεν θα μας πούνε από  πάνω και μ@λ@κες – κατά τη στιχοποιία του Γιάννη Μηλιώκα .. Ότι  τουλάχιστον έχουμε  το μυαλό για  να ακτινογραφούμε  και να κατανοούμε   την  πολιτική του γερμανικού νεοϊμπεριαλισμού *(δες σχετικά http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/2012/09/blog-post_17.html)  – όπως περίπου το 1999  ήμασταν  εμείς, ο Ελληνικός Λαός, που στη συντριπτική του πλειοψηφία και παρά τη χειραγώγηση της  ευρωπαϊκής κοινής γνώμης, κατανοούσε τον εγκληματικό χαρακτήρα των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας.

Με τις τεχνολογικές δυνατότητες των τηλεσυνδιασκέψεων και  με την τρομακτική  στενότητα «πολιτικού χρόνου» -  που  κάνει τελείως παράλογη τη διάθεσή του για αεροπορικά ταξίδια, μετακινήσεις προς και από αεροδρόμια, εθιμοτυπικές επαφές κλπ.-  είναι απολύτως φανερό ότι η Μέρκελ έχει ανάγκη από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, παρά από μια ουσιαστική   συζήτηση με το ελληνικό προσωπικό της….Αυτή η γυναίκα πρωτοστατεί σε μια δυναμική που έχει ως έσχατη κατάληξη την μετατροπή της χώρας μας σε χώρο και  την εξαφάνισή της από τη διεθνή κοινωνία  των αξιοπρεπών και  ισότιμων συλλογικοτήτων. Μας οδηγεί σε αυτό που ο 19χρονος  Κωνσταντίνος  Χαλιάσας  υπαινίχθηκε  στο  ευρηματικό κινηματογραφικό του  RAUS,  με τη δωρική  λιτότητα των  μόλις 2,5 λεπτών :  Δηλαδή σε  μια χώρα ζόμπυ, σε μια «Πουθενολάνδη»  σβησμένη  από το χάρτη…


Αι γενεαί αι πάσαι, 19χρονων έως και 99χρονων, να απευθυνθούμε  στη Γερμανίδα Καγκελάριο  με τον τίτλο της ταινίας  του Χαλιάσα :  RAUS, τουτέστιν ΕΞΩ  !  Μέρκελ  έξω από τη χώρα μας !