ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μ.Ο.Υ.Ν.Τ.Ζ.Α


Το εξαθλιωμένο  ΠΑΣΟΚαριάτο και οι αριστεροδεξιοί  παραστεκάμενοί του προσπαθούν να καταλογίσουν στην «μούντζα» και στους Μουντζαχεντίν που την υλοποιούν,   παραβίαση της πολιτικής ευπρέπειας και του πολιτικού πολιτισμού….. Μιλάνε περί Δικαίου και περί ανομίας   για να εξάγουν τις  βολικές αποφάσεις τους,  που επιφυλάσσουν το  θάνατο για  τον πορτοφολά ενώ γύρω τους πέφτουν  προστιματικές ποινές στους serial killers….

Προφανώς οι λεγάμενοι παραγνωρίζουν το θεμελιώδες γεγονός της ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, στην οποία έχουν φέρει  τα μεγάλα αφεντικά τους και οι ίδιοι την κοινωνία. Και φυσικά παραβλέπουν  ότι σε αυτή την  ιδιόρρυθμη κατάσταση, με τη «χοντρή» παραβίαση της νομιμότητας και των κοινωνικών δικαιωμάτων,  ισχύει το «Δίκαιο του Πολέμου» ….

Στον πόλεμο ένας στρατιώτης που πυροβολεί εναντίον των αντιπάλων του στα πλαίσια των εχθροπραξιών, δεν είναι υπόλογος για τέλεση ή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε οποιοδήποτε δικαστήριο. Στον τρέχοντα κοινωνικό πόλεμο, με τις σχετικά ήπιες μέχρι στιγμής μεθόδους, ένας πολίτης που διαδηλώνει παρά την απαγόρευση της αστυνομικής αρχής ή που εξυβρίζει «έργω» το κοινοβούλιο (με τη χειρονομία της μούντζας) επίσης δεν τελεί μια οποιαδήποτε παραβίαση του Δικαίου .…. Γιατί το παράνομο  κατοχικό καθεστώς «δεν δικαιούται δια να εγκαλεί» οποιονδήποτε ως αντιρρησία νομιμότητας, εφόσον  οι πράξεις αυτού του τελευταίου δεν  εκφεύγουν του επιδιωκόμενου, δημοκρατικού πολιτικού σκοπού.

Τώρα που πλησιάζει η 25η Μαρτίου, η Μ.Ο.Υ.Ν.Τ.Ζ.Α ( Μετωπική  Οργάνωση Υποστήριξης Νοητικού Ταρακουνήματος Ζαβλακωμένων και Αφελών) θα επαναλάβει σίγουρα τη δράση της . Φυσικά υπό τις ευλογίες της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού….