ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Σας λέει αυτή η εικόνα τίποτε;
Σκέπτομαι να ψάξω να βρω τον εγκέφαλο αυτού του εγκεφάλου με το παράδοξο σύνθημα διατυπωμένο Ελληνοαγγλιστί, και να του αναθέσω την επόμενη καμπάνια της εκδοτικής μπίζνας(!) που ετοιμάζω….
Ο διαγωνισμός που προβάλλεται αποκαλείται Slam Pitch Business Competition‘Smart Move’, έτσι για να καταλαβαίνουν τα παιδιά του λαού που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες επιπέδου στη χώρα μας….

Σημειώνω από ένα συνοδευτικό κείμενο: «Διαγωνισμός είναι «η κινητοποιήσει των νέων ανθρώπων να εκφράσουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους».
Και να τι αναφέρεται σε ένα άλλο σημείο :
«Στις 19 Νοεμβρίου 2010, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ένας καινοτόμος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας, το slam pitch. Ο διαγωνισμός «Smart Move» απευθύνεται σε νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και διοργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό Εκπαιδευτικό Σύνδεσμο Αθηνών "ο Ήφαιστο" με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς από το «Πρόγραμμα Πρωτοβουλιών για Νέους». Επίσης, χορηγοί του διαγωνισμός επιχειρηματικότητας slam pitch «Smart Move» είναι οι εταιρείες HELMAC Consulting και INTELEN Group»
Για να μην με πείτε τελείως κακό, θα κάνω την υπόθεση ότι οι παραλήπτες της χρηματοδότησης της ΓΓΝΓ δεν ξέρουν καλά ελληνικά. Ποιός όμως θα βγάλει από το μυαλό κάποιων την ιδέα , ότι αυτοί που ξέρουν καλά ελληνικά την παθαίνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου