ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Τα εγκαίνια της έκθεσης για τα 36 χρόνια αγώνα για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Κύπρου θα γίνουν στις 25 Οκτωβρίου, ώρα 7.30, με ομιλητή τον Βάσο Λυσαρίδη. Θα χαιρετίσουν "από κοντά" ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κακλαμάνης, κι από μακριά ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσοστόμου. Την έκθεση θα παρουσιάσει η ιστορικός τέχνης κ. Ντόρα Ηλιοπούλου Ρογκάν , ενώ σττις 27 και 29 του μηνός αντίστοιχα, θα παρουσιαστεί το βιβλίο "Γλυκιά χώρα Κύπρος" και θα πραγματοποιηθεί συναυλία.


Η έκθεση θα συνέβαλε πολύ στην ενημέρωση του κυρίου Χριστόφια, αν και αυτός ως ενδιαφερόμενος κυρίως με το μέλλον ασχολείται με την παρερμηνεία του παρελθόντος - όρα διάλεξή του περί κοινής ελληνοτουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974...


Α, και κάτι άλλο, εν πρώτοις άσχετο : Ο αείμνηστος Παπαγιαννάκης, την εποχή που ανακαλύφθηκε ότι υπήρχαν Έλληνες Βορειοηπειρώτες(!), είχε σχολιάσει αρνητικά τη στάση της Αριστεράς που απωθούσε ή αποσιωπούσε το πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι Βορειοηπειρώτες να προσεγγισθούν και να εκπροσωπηθούν από ακροδεξιούς εκκλησιαστικούς παράγοντες.


Με κάτι τέτοια η Αριστερά παραχώρησε στον εθνικισμό την εθνική υπόθεση....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου