ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5

 

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.

ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ/ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ…

Ακούσαμε χθές 18.Ιουνίου 2022, τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στο συνέδριο έγκρισης της πολιτικής διακήρυξης του ΔΗΣΥ να δηλώνει με «πατριωτικό» στόμφο ότι η Κύπρος είναι η πατρίδα μας, ότι δεν ανέχεται συρματοπλέγματα κατοχής, ότι θα την απελευθερώσει  και να την επανενώσει…

Πράγματι έχει δίκαιο ο Αβέρωφ Νεοφύτου ότι δεν ανέχεται συρματόπλεγμα κατοχής αφού εδώ και χρόνια τόσο ο ίδιος όσο και οι Κυβερνήσεις του ΔΗΣΥ αποδέχθηκαν με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, την κατάργηση των συρματοπλεγμάτων της κατοχής και τα μετέτρεψαν σε είσοδο για τουριστικές επισκέψεις, στο ξεχωριστό παράνομο Κράτος που η κατοχή έστησε και συντηρεί παράνομα  στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μάλιστα,  τόσο ο Αβέρωφ Νεοφύτου όσο και οι Κυβερνήσεις του ΔΗΣΥ αγωνίζονται παθιασμένα, στη βάση διχοτομικού σχεδιασμού  Βρετανίας και Τουρκίας να νομιμοποιήσουν το παράνομο καθεστώς, παράγωγο της κατοχής, ως Συνιστών Κράτος μιας Νέας Κύπρου που ακούει στο όνομα Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Θα αγωνισθεί, είπε, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, για  να επανενώσει την Κύπρο μας. Δεν είπε όμως τί εννοεί με «επανένωση» της Κύπρου και τί θα σημαίνει για την Κύπρο αυτή η «επανένωση».

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και οι Κυβερνήσεις του ΔΗΣΥ που υπήρξαν, δεν ομολογούν, ούτε εξηγούν του κόσμου τί σημαίνει αυτή η «επανένωση» της Πατρίδας που οραματίζεται ο  υποψήφιος Πρόεδρος, Αβέρωφ Νεοφύτου.  Οι ίδιοι αποφεύγουν να πουν τι σημαίνει η «επανένωση».Όμως τί σημαίνει «επανένωση» της Κύπρου ξεκαθαρίζει μέσα από όλες τις υποχωρήσεις τις οποίες αυθαίρετα και χωρίς καμιά εξουσιοδότηση  οι  Αβέρωφ Νεοφύτου και οι Κυβερνήσεις του ΔΗΣΥ που πέρασαν, έκαμαν προς τον  Τούρκο κατακτητή.  Έχουν δεχθεί και ξεπουλήσει Κρατικά και Ανθρώπινά μας Δικαιώματα στον Τούρκο κατακτητή, συμπλέοντας με  την Βρετανό Τουρκική συνωμοσία διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας,  αποδεχόμενοι ως συγκλίσεις στις παράνομες Δικοινοτικές συνομιλίες, τα ακόλουθα:

  • Έχουν δεχθεί, ως τετελεσμένο γεγονός, τη  γεωγραφική διχοτόμηση που δημιούργησε η Τουρκική εισβολή  και μάλιστα αυτή να  αποτελεί τη βάση της λύσης.
  • Έχουν δεχθεί, ως τετελεσμένο γεγονός, το δικό μας Εθνικό ξεκαθάρισμα από τις κατεχόμενες περιοχές και ως εκ τούτου και τον αποκλεισμό της  επιστροφής μας,  στα κατεχόμενα εδάφη μας.
  • Έχουν δεχθεί, την  παροχή αποζημιώσεων ως θεραπεία ρύθμισης του περιουσιακού. Μας απαρνούνται το δικαίωμα στην περιουσία μας στα κατεχόμενα για χάριν του κατακτητή, για χάριν της λύσης ΔΔΟ.
  • Έχουν δεχθεί, την παραμονή  μόνιμα στα κατεχόμενα εδάφη μας, όλων  των Τουρκοκυπρίων  που μεταφέρθηκαν εκεί από τις ελεύθερες περιοχές. Θυμίζουμε τι μας έλεγαν  όταν οι Τουρκοκύπριοι εσύροντο βίαια και εκβιαστικά στα κατεχόμενα αφήνοντας τα χωριά τους στις ελεύθερες περιοχές. Μας έλεγαν τότε ότι επρόκειτο για Ανθρωπιστικό μέτρο, προσωρινής τάχα επανένωσης οικογενειών αφού οι Τουρκοκύπριοι άνδρες είχαν σπρωχτεί υπό τις διαταγές της ΤΜΤ να περάσουν στις περιοχές που είχαν  καταλάβει οι εισβολείς. Αρνούντο ότι επρόκειτο για την ανταλλαγή πληθυσμών, για το γεωγραφικό διαχωρισμό Ελλήνων και Τούρκων της Κύπρου που προνοούσε και επιδίωκε  η Βρετανό Τουρκική συνωμοσία.  Μάλιστα για να γίνει αυτό πιστευτό η όλη επιχείρηση έγινε μέσω του ΟΗΕ. Όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα που η διχοτόμηση με διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας προωθείται μέσα από τον ΟΗΕ. Υλοποιείται και αυτό το σκέλος της Βρετανό Τουρκικής συνωμοσίας το οποίο λέγει ότι η λύση πρέπει να προωθηθεί μέσω του ΟΗΕ για να είναι εύκολο να περάσει στον κόσμο και να εγκριθεί.
  • Έχουν αποδεχθεί, παραμονή μόνιμα στα κατεχόμενα εδάφη μας  όλων των  Τούρκων  και Ευρωπαίων εποίκων  που μεταφέρθηκαν εκεί παράνομα για να αντικαταστήσουν εμάς, ώστε να δικαιολογείται εκεί η λειτουργία ξεχωριστού Κράτους
  • Έχουν αποδεχθεί, το κάθε  Συνιστών Κράτος να έχει το δικό του Σύνταγμα, τη δική του Κυβέρνηση, Αστυνομία , Δικαστική εξουσία, Νομοθετικό Σώμα.
  • Έχουν αποδεχθεί το κάθε συνιστών  Κράτος να έχει κυριαρχικά δικαιώματα  και να ασκεί εξουσία στη Ζώνη του χωρίς δικαίωμα επέμβασης από  το άλλο Συνιστών Κράτος ή την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση  στα εσωτερικά του. Άρα η Νέα Κύπρος θα έχει τριπλή κυριαρχία και όχι μια που μας πουλούν οι Διζωνικοί υποψήφιοι.
  • Έχουν αποδεχθεί, το κάθε Συνιστών Κράτος να εκδίδει σε όσους κατοικούν εκεί, δική του υπηκοότητα. Άρα η Νέα Κύπρος θα έχει τρείς υπηκοότητες και όχι μια. Μια υπηκοότητα του κάθε Συνιστώτος Κράτους και μια της «Ομόσπονδου» τάχα Κύπρου.
  • Έχουν αποδεχθεί όπως εσαεί, η  πλειοψηφία των πολιτών στο κάθε Συνιστών Κράτος να είναι πολίτες της Κοινότητας που θα το διοικεί.
  • Έχουν αποδεχθεί όπως εσαεί, οι πολίτες της Κοινότητας που θα διοικεί το κάθε  Συνιστών  Κράτος να έχουν εκεί πάντοτε, την πλειοψηφία στην ιδιοκτησία γης.
  • Έχουν αποδεχθεί η  Νέα Κύπρος να κυβερνάται από μια Ομόσπονδη, τάχα Κυβέρνηση στην οποία δεν θα ισχύει Δημοκρατία. Η διακυβέρνηση του τόπου θα ασκείται από τις δύο Κοινότητες οι οποίες θα είναι πολιτικά ισότιμες και θα μοιράζονται την εξουσία. Εφόσον δεν θα συμφωνεί έστω και ένας από μια Κοινότητα το Κράτος δεν θα λειτουργεί. Η Κύπρος ολόκληρη θα τεθεί υπό την ομηρία της Τουρκίας.
  • Έχουν αποδεχθεί, να ισχύει η εκ περιτροπής Προεδρία

 

Αυτή είναι η «επανένωση» της  Κύπρου που οραματίζεται και για την οποία «θα αγωνισθεί» ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο ΔΗΣΥ και για την οποία ζητά την ψήφο του Κυπριακού Λαού. Πρόκειται για ξεκάθαρη Διάλυση της της Κυπριακής Δημοκρατίας, και δημιουργία δύο ξεχωριστών ρατσιστικής βάσης Κρατών, τα οποία θα «επανενωθούν» σε μια Νέα Κύπρο. Θα αποτελεί παρθενογένεση μιας Νέας Κύπρου έρμεο στις ορέξεις και επεχτατικές βλέψεις της Τουρκίας, καθώς και των ξένων συμφερόντων που βάναυσα καταδυναστεύουν τα Δίκαια των Κρατών. Πρόκειται για λύση την οποία ο Κυπριακός Λαός απέρριψε το 2004 και η βούληση του Κυπριακού Λαού «ποδοπατείται» υπέρ  του Τούρκου κατακτητή και των ξένων συμφερόντων.

Αυτά όμως δεν τα είπε χθες στο Συνέδριο ο Αβέρωφ Νεοφύτου και απλά περιορίσθηκε όπως πάντα  στα ωραία ακουστικά συνθήματα τα οποία όμως κρύβουν αλήθειες,  παραπλανώντας τους Ψηφοφόρους, οι οποίοι αν πιστέψουν τα συνθήματα  θα δεσμεύσουν  καταστροφικά το μέλλον όλων μας, των παιδιών μας και του Κυπριακού Ελληνισμού γενικότερα.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου