ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΘΩΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ 2023


 


 

Με την εξαγγελία των υποψηφιοτήτων Ανδρέα Μαυρογιάννη με το ΑΚΕΛ,της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, της υποψηφιότητας Αβέρωφ Νεοφύτου με τον ΔΗΣΥ, των υποψηφιοτήτων Αχιλλέα Δημητριάδη, Κώστα  Χριστοφίδη, Μάριου Ηλιάδη, ο μόνος που πρέπει να τρίβει τα χέρια του πρέπει να είναι η Βρετανία, ούσα   η νονός της τραγωδίας μας, της Τουρκικής εισβολής, της κατοχής, της παραβίασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας και της διάπραξης σωρείας εγκλημάτων πολέμου σε βάρος του Λαού μας. Η Βρετανία θα τρίβει τα χέρια της διότι όλοι οι πιο πάνω υποψήφιοι δηλώνουν υποστηρικτές της Βρετανο-Τουρκικής, διχοτομικής ,ρατσιστικής  λύσης ΔΔΟ. Με τις υποψηφιότητες αυτές και το πολιτικό τους πρόγραμμα, η Βρετανία και η Τουρκία διαβεβαιώνονται ότι, με επιτυχία  οποιουδήποτε από αυτούς, η Κύπρος θα παραμείνει όμηρος πορείας, που αυτοί αυθαίρετα χάραξαν, η μεν Βρετανία ως αποικιοκρατική δύναμη και η δε Τουρκία ως συνοδοιπόρος τους στο ΝΑΤΟ, προσβλέποντας έτσι στην τελική νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων, με τη λύση ΔΔΟ.

 

Επιστρατεύονται επίσης  και πάλι τα ψέματα και η παραπληροφόρηση σχετικά με τη λύση ΔΔΟ που προβάλλεται από τους υποψηφίους. Παίρνει νέες διαστάσεις η ωραιοποίηση της λύσης ΔΔΟ προβάλλοντας προοπτικές ειρήνης και ανάπτυξης που ποτέ δεν θα υπάρξουν με αυτή τη λύση. Τα ιστορικά δεδομένα το επιβεβαιώνουν:

 

Η εισβολή το 1974 έγινε για να καταληφθεί έδαφος, να μεταφερθούν όλοι οι Μουσουλμάνοι της Κύπρου σε μια γεωγραφική ζώνη ώστε,  να δικαιολογείται η ίδρυση και λειτουργία Τουρκικού Κράτους επι Κυπριακού εδάφους. Αυτό το πέτυχε η Τουρκία το 1974.

Στη συνέχεια χέρι -χέρι η Τουρκία, η Βρετανία και οι άλλες Δυτικές χώρες, με τη συναίνεση και τη συνδρομή δικών μας Διζωνικών Ηγετών έστησαν το επιδιωκόμενο Τουρκικό Κράτος στα κατεχόμενα εδάφη μας,προσφέροντας του, απλόχερα, αποδοχή, αναβάθμιση, διμερή συνεργασία, οικονομική ενίσχυση και πολιτική στήριξη.  Τελικός όρος και απαίτηση του Τούρκου κατακτητή  και των Δυτικών συνοδοιπόρων του είναι εμείς, ο Λαός, να αναγνωρίσουμε αυτό το Κράτος το παράνομο, που στήθηκε πάνω στην κατεχόμενη γη μας, από την οποία εμείς διωχθήκαμε για να βολευθεί η ίδρυσή του. Η αναγνώριση που επιζητούν  από εμάς το Λαό είναι να πούμε ΝΑΙ στη λύση ΔΔΟ.  Την αποστολή να μας πείσουν ή μάλλον να μας γελάσουν να πούμε ΝΑΙ, αναλαμβάνουν όλοι οι Διζωνικοί Προεδρικοί υποψήφιοι του 2023, προβάλλοντας την απάτη ότι αυτό θα αποτελεί απελευθέρωση της Κύπρου αφού όπως λένε θα επιμένουν να φύγουν τα Τουρκικά στρατεύματα και να καταργηθούν οι Εγγυήσεις της Τουρκίας. Με την έγκριση της λύσης ΔΔΟ, ο κατοχικός στρατός θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του οπότε ναι,  θα φύγει. Με τη λύση αυτή για μια Νέα Κύπρο, η οποία θα αποτελεί Διεθνή συμφωνία, το Τουρκικό Κράτος στην Κύπρο θα είναι ασφαλές, με την Τουρκία εξάλλου 40 μίλια μακριά. Δεν θα χρειάζεται πλέον ούτε εγγυήσεις. Δεν θα πρόκειται καθόλου για απελευθέρωση αλλά επιβράβευση  της κατοχής και συνθηκολόγηση με τους όρους του κατακτητή.

 

Πρώτιστη λοιπόν έγνοια των Κυπρίων ψηφοφόρων το 2023 θα πρέπει να είναι να μην εκλεγεί υποψήφιος ο οποίος θα συνεχίσει την πορεία προς λύση ΔΔΟ, αλλά να εκλεγεί υποψήφιος  με πρόγραμμα απελευθέρωσης της Κύπρου που θα αποκαθιστά το Διεθνές Δίκαιο που παραβιάστηκε στην Κύπρο το 1974.

 

Υπάρχει επιλογή ανεξάρτητου καθαρού και αξιόπιστου υποψηφίου με καθαρό αντικατοχικό πρόγραμμα σε ότι αφορά το Κυπριακό.

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ

 

Άμα το Κυπριακό αντιμετωπισθεί στην ουσία του, ως πρόβλημα εισβολής κατοχής και παραβίασης του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα απομακρυνθούμε από τη διεφθαρμένη πολιτική διαχείριση του Κυπριακού που υπαγορεύεται από ξένους παράγοντες με στόχο τον συμβιβασμό με το Διεθνές Δίκαιο, για να βολευθεί η παρανομία και η παραβίαση της Διεθνούς και τοπικής έννομης τάξης. Αυτό συνιστά διαφθορά. Αποτελεί  την πρωτογενή διαφθορά η οποία φέρνει στη συνέχεια και τη διαφθορά σε όλους τους άλλους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου.

 

Ο λόγος ανήκει πλέον στον ελεύθερο πολίτη ο οποίος κρατεί τη μοίρα του στα χέρια του και έχει και επιλογή να ανοίξει το δρόμο σε ένα καλύτερο αύριο με τη δική του εμπλοκή.

 

Η Αδούλωτη Κερύνεια θα ενημερώνει τακτικά και θα αποκρυπτογραφεί θέσεις και απόψεις για πλήρη ενημέρωση του κόσμου.  Επειδή δε τα Μέσα Ενημέρωσης  δεν δημοσιεύουν ούτε μεταδίδουν απόψεις μας, καθότι δεν είμαστε Κομματικά «πειθαρχημένοι», σας ζητούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας

 

www.adoulotikerinia,com.cy

 

 

 

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου