ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΚΑΜΙΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


του Γιάννη Πάνου
Η επαναληπτικές εκλογές της 2 Ιούνη 2019 ολοκληρώθηκαν. Η Αποχή ξεπέρασε το 60%.

Η δράκα των πραξικοπηματιών του Σεπτεμβρίου του 2015, καταρρέουν με πάταγο μπροστά στις επερχόμενες βουλευτικές της 7ης Ιουλίου.

Σχεδόν ολόκληρη η ιστορική εξωκοινοβουλευτική αριστερά έχει μετατραπεί σε κοσμοπολίτικη «αριστερά» του Soros και των ΜΚΟ, αφού πρώτα ανέδειξε τις εγκληματικές συμμορίες των πρακτόρων και του υποκόσμου σε υπολογίσιμη πολιτική δύναμη και αναγόρευσε όλον τον εθνικιστικό συρφετό των πατριδοκάπηλων σε πατριωτική συνιστώσα,

Αφού παρέλυσε και οδήγησε με τη συνδρομή μιας σειράς χρήσιμων ηλίθιων σε ουσιαστική διάλυση τη ΛΑΕ και έσπειρε την απελπισία και την αποστράτευση στο συντριπτικό τμήμα της κοινωνικής αριστεράς,

Αφού αναγόρευσε την πιο βαθιά εφεδρεία του καθεστώτος, το κκε, σαν τη μόνη δήθεν συνεπή δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και σαν αξιόπιστη πρόταση το ΝΥΧΤΑ 25 του Βαρουφάκη, διακηρυγμένου υπερασπιστή της ομοσπονδιακής Ευρώπης και της κατάργησης της ύπαρξης και της ανεξαρτησίας των σημερινών εθνικών κρατών,


Παρακολουθεί σήμερα αμήχανη τη συντριβή της κοινωνίας και την αποχή που ξεπερνάει το 60% χωρίς να έχει το θάρρος να αναλάβει την πρωτοβουλία να συγκρουστεί με τον επελαύνοντα από χρόνια νεοφιλεύθερο φασισμό της ΕΕ και της αμερικανικής αυτοκρατορίας καθώς και τους νέους της αδίστακτους εκπροσώπους, της ΝΔ της οικογένειας Μητσοτάκη.

Επανέρχομαι λοιπόν, αναμένοντας πάντα και άλλες προτάσεις στην ίδια κατεύθυνση, γνωρίζοντας πως η ΕΕ είναι το σχέδιο της αστικής τάξης.

Στον αντίποδα, η Εθνική Ανεξαρτησία και η Κρατική Κυριαρχία είναι η μόνη διέξοδος των ευρωπαϊκών λαών. Η ανεξαρτησία είναι ταξική υπόθεση.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Παρατηρώ ότι διάφοροι φίλοι που είχαν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 είναι σοκαρισμένοι που κατέρρευσε εκλογικά και παραδίδει στον Κούλη στις 30 Ιουνίου.

Ακούστε. Αν προτιμάτε Τσίπρα στην κυβέρνηση να πάτε πίσω στον ΣΥΡΙΖΑ και να τον ψηφίσετε και στις ερχόμενες εκλογές.

Όποιος, από την άλλη, αντιμετώπισε τον Τσίπρα σαν αριστερά που παρεξέκλινε, εξαφανίστηκε από τον πολιτικό χάρτη και καλά έπαθε.

Και το ίδιο θα πάθει όποιος ούτε τώρα καταλαβαίνει πως δεν πρόκειται για αριστερά αλλά πως έχει να κάνει με μεταμφιεσμένους νεοφιλελεύθερους φασίστες, τοποτηρητές στην αποικία και εξακολουθεί να ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη.

Ο Τσίπρας αποφάσισε να παραδώσει στη ΝΔ στις 30 Ιούνη, αποκλείοντας πρακτικά κάθε πολιτική ανασυγκρότηση της αριστεράς που θα μπορούσε να τον απειλήσει...ΕΚΤΟΣ ΑΝ...

ΕΚΤΟΣ ΑΝ αποφασίσουμε να συγκροτήσουμε στο παρά ένα, μια κίνηση βάσης με πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά στον αντίποδα του κυρίαρχου πολιτικού φάσματος της καθεστωτικής αριστεροδεξιας με πρώτο στόχο να παρέμβουμε στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και να οργανώσουμε στη συνέχεια την κοινωνική αντίσταση στις όποιες δυσμενείς εξελίξεις.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ, συνδεδεμένη δηλαδή με την ιστορική υπεράσπιση των συμφερόντων της εργασίας απέναντι στις δυνάμεις του κεφαλαίου.
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, στον αντίποδα δηλαδή των υπερεθνικών καπιταλιστικών ολοκληρώσεων του διεθνούς νεοφιλελεύθερου φασιστικού χρηματοπιστωτικού άξονα της ΕΕ και της Αμερικανικής αυτοκρατορίας.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, οριζόντια δηλαδή κοινωνική και πολιτική οργάνωση αγωνιστών, με μέλη που θα έχουν προσωπική και όχι αντιπροσωπευτική συμμετοχή μέσω τρίτων πολιτικών ομάδων και οργανώσεων (όχι δηλαδή πολιτικό μέτωπο οργανώσεων). Προσώπων συντονιζόμενων ισότιμα και δημοκρατικά με ανοιχτές συνελεύσεις και οριζόντιες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Από τις οργανώσεις της συσπείρωσης θα αποκλείονται, καταστατικά:

Οργανώσεις και πρόσωπα που υπηρετούν τις επιλογές του υπερεθνικού κεφαλαίου ανεξάρτητα αν αυτοπροσδιορίζονται ή όχι στο χώρο της αριστεράς.

Οργανώσεις και πρόσωπα που ανήκουν στην ΝΑΤΟική αριστερά και που πολιτικά υπερασπίζονται την παγκόσμια στρατηγική της αμερικανικής αυτοκρατορίας στον πλανήτη.

Στελέχη ή μέλη κοινοβουλευτικού ή εξωκοινοβουλευτικού κόμματος που έχει συμμετάσχει σε κυβερνητικές θέσεις της περιόδου των μνημονίων ή σε οργανώσεις - συνιστώσες κομμάτων που έχουν συμμετάσχει στη διαχείριση των μνημονίων ή έχουν με οποιονδήποτε τρόπο στραφεί κατά του λαού.

Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν είναι πολιτικός μονόδρομος.

Ούτε η επιλογή του "μικρότερου κακού" διάφορων συνοδοιπόρων που μεταμφιέζονται σε φίλους του λαού εντεταλμένους στο να χειραγωγούν τους κοινωνικούς αγώνες και τη λαϊκή αγανάκτηση.

Το κάλεσμα σε συνέλευση πρέπει να γίνει άμεσα και να είναι δημόσιο και ανοιχτό. Οι αρχικοί υπογράφοντες θα εγγυώνται τη διαδικασία μέχρι την πρώτη αυτή ανοιχτή συνέλευση.

Γιάννης Πάνου
27.5.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου