ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Να θέσουμε στην Ευρωβουλή το θέμα κατάλυσης της ελληνικής Δημοκρατίας


Κατάλυση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, με την επιβολή των μνημονίων αλλά και της Συμφωνίας των Πρεσπών, καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισημαίνοντας ότι πρώτη προτεραιότητα της Πλεύσης Ελευθερίας εφόσον εκλέξει εκπρόσωπο  στο ευρωκοινοβούλιο είναι να θέσει το συγκεκριμένο θέμα.

Σε ερώτηση (Realnews) εάν οι ευρωεκλογές είναι κάποιου είδους «δημοψήφισμα» ενόψει εθνικών εκλογών η υποψήφια ευρωβουλευτής απάντησε πως «καλό είναι να μη μιλούν για δημοψηφίσματα όλοι αυτοί που παραβίασαν τη λαϊκή εντολή, κυβερνώντες και "αντιπολιτευόμενοι", που όλοι μαζί ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, στο οποίο ο λαός είχε πει "όχι" με 62%.
»Οι ευρωεκλογές δεν είναι ούτε δημοψήφισμα ούτε δημοσκόπηση. Είναι η πρώτη ευκαιρία που έχει ο λαός μας, μετά από τέσσερα χρόνια επιβολής του "ναι" από τους δανειστές, δηλαδή τα όργανα της Ε.Ε., να αντιδράσει και να στείλει στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που θα υπερασπιστούν τα δίκαιά του απέναντι στη γραφειοκρατία και τη δεσποτεία των Βρυξελλών», τόνισε.
Αναφερόμενη στα μέτρα ελάφρυνσης της κυβέρνησης η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «προσβολή της νοημοσύνης και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων», οι οποίοι όπως συμπληρώνει «έχουν περηφάνια και δεν εξαγοράζονται με αυτά τα φιλοδωρήματα, ούτε ξεχνούν».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου