ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

7000 και 1 αναρτήσεις



Η προστατευτική αγκάλη των Αμερικανών,  της Ευρωπαϊκης Ένωσης και του ΝΑΤΟ δεν είναι επαρκής  για τη χώρα μας – ή τουλάχιστον δεν διαθέτει  φερεγγυότητα  :   Ταυτόχρονα κάθε ιδέα εξόδου από αυτά τα πλαίσια δημιουργεί  ένα κρυφό πανικό στην πλειοψηφία του  πολιτικού  κόσμου . Εμείς και από κοντά η Κύπρος  απειλούμαστε από τη Τουρκία,  από την Αλβανία, τα Σκόπια -  απειλούμαστε  και  από την κακοδαιμονία μας ,  που μας θέλει  σε αποικιακή σχέση με την ΕΕ. Εν τέλει αδυνατούμε να παράγουμε και να ακολουθήσουμε μια πολιτική αρχών, βασιζόμενοι στο Δίκαιο και απορρίπτοντας συστηματικά τις ευκαιριακές σχέσεις που μας καταδικάζουν σε ευκαιριακές συμμαχίες- όρα περίπτωση Ισραήλ.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό διεξάγονται οι έρευνες για υδρογονάνθρακες – καταραμένοι μεν, συμφέροντες δε .Στο ίδιο σκηνικό  διαδραματίζονται οι αγώνες για ποιότητα ζωής. Στο μέτωπο των ΒΑΠΕ, των Ανεμογεννητριών μεγάλου μεγέθους, κινδυνεύουμε να χάσουμε για πάντα τα βουνά μας από την επέλαση των χαζοχαρούμενων ή ιδιοτελών : Ξεκινώντας με τρία θεμελιώδη σφάλματα, πιστεύοντας στη αιολικήαπάτη και  την  απάτη του θερμοκηπίου, επενδύοντας μεγάλες δόσεις λεγκαλισμού στις ενέργειές μας, κινδυνεύουμε να αποχαιρετήσουμε για πάντα την παρθένα φύση. Στο μέτωπο των ρεμάτων , κινδυνεύουμε να βρεθούμε μπροστά σε ένα αστικό τοπίο ξένο και παράταιρο . Στο μέτωπο των  ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Ήπειρο, μοιάζουμε να παίζουμε με τη καταστροφή.

Ο Ελληνισμός περνάει δύσκολη φάση. Πτωχευμένος όσο ποτέ άλλοτε, αδυνατώντας να συγκρατήσει τους συμπολίτες που φεύγουν για ξένες χώρες, βλέπει το μέλλον με αρνητική διάθεση . Να επαναπαυθούμε στο γεγονός ότι η χώρα αυτή βρέθηκε σε παρακμή στο παρελθόν και μολαταύτα ανέκαμψε ;  Δεν έχουμε τίποτε άλλο να αρπαχτούμε, προς το παρόν    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου