ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Α.Γ.Σ.Σ.Ε.


.       

                                              

   Μετά την περιφρονητική στάση και την έλλειψη σεβασμού που έδειξε η κυβέρνηση απέναντι στις αποφάσεις  των μονομελών πρωτοδικείων όπου δικαιώνει συναδέλφους μας που προσέφυγαν για τους αντισυνταγματικούς νόμους 4051 και 4093 του 2012 και την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που υφίστανται σήμερα οι  συνάδελφοι και σπεύδουν να υποβάλουν αιτήσεις και αγωγές για τον ίδιο λόγο, πέφτοντας θύματα ορισμένων μεσαζόντων κερδοσκόπων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΓΣΣΕ ομόφωνα αποφάσισε:

Ø  Να αποστείλει υπόμνημα  στην Υπουργό Εργασίας κα Αχτσιόγλου και στον Υφυπουργό κο Πετρόπουλο και να απαιτήσει την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων των Μονομελών Πρωτοδικείων για όλους τους συνταξιούχους και να μην περικοπούν οι συντάξεις από την 1-1-2019. Προς τούτο θα πρέπει ο ΕΦΚΑ [με υπουργική εντολή] να αναιρέσει τις εφέσεις που ταχύτατα έσπευσε να υποβάλει για τις εν λόγω αποφάσεις.

Ø  Ο βάναυσα φτωχοποιημένος από τα μνημόνια σήμερα κόσμος των απόμαχων της δουλειάς, απαιτεί εδώ και τώρα, να σταματήσει η περιπαικτική ταλαιπωρία της φτώχιας που του επιβλήθηκε τα τελευταία χρόνια και να του επιστραφούν οι ως άνω μνημονιακές περικοπές.


Ø  Αποφάσισε ακόμη να προχωρήσει σε μαζικές κινητοποιήσεις με όλες τις ομοσπονδίες και τα συνδικάτα της δύναμής της και όχι μόνο, έξω από το Υπουργείο εργασίας σε εύλογο χρόνο, εξ αιτίας της  αρνητικής αυτής στάσης της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου.

Ø  Εκτίμησε ακόμη, ότι οι αιτήσεις των συναδέλφων για την εξασφάλιση του εξάμηνου δικαιώματος για την αγωγή και την άσκηση της αγωγής, αποτελούν πολυετή ταλαιπωρία με οικονομική επιβάρυνση.



Όσον αφορά την δικαιολογία της κας Υπουργού, ότι ο νόμος την υποχρέωσε  να επιβάλει την έφεση, θα την εμφάνιζε περισσότερο νομιμόφρων, αν εφάρμοζε άμεσα τις πρωτόδικες αποφάσεις.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου