ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Για την Προάσπιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ


Του Γιώργου Παπαγιαννόπουλου


Ποιος άραγε ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να πωλεί ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ; Σε άλλες εποχές θα αποτελούσε ΥΒΡΙ!, ίσως και ομολογία ψυχικής διαταραχής του ατόμου που θα διατύπωνε το αίτημα.. Σήμερα, «όλα ίσωμα», θεωρείτε ότι όλοι έχουν δίκιο., απλώς …διαβάζουν διαφορετικά, άρα και το αίτημα περί ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ είναι και αυτό, θέμα..ανάγνωσης. Αφού, οι παγκοσμιοποιημένοι, τα Σοράκια, από την λεγόμενη «άκρα αριστερά» (ο Θεός να την κάνει) έως την «άκρα δεξιά», τυχαίως μαζί (! ) με τους «νέο- φιλελεύθερους» έχουν την ίδια αντιμετώπιση για την Δημόσια Περιουσία. Οι μεν την αγνοούν, οι δε την εκποιούν. Κοντολογίς, τους είναι αδιάφορη! Η τεράστια προσπάθεια του 19ου αιώνα των προγόνων μας προκειμένου η Ελλάδα να ξανασταθεί στα πόδια της, έστω και με τον γνωστό λάθος τρόπο και την Βαυαροκρατία, με την τεράστια προσφορά των Ευεργετών , είτε αγνοείτε αφελώς είτε συνειδητά ΛΕΙΔΟΡΕΙΤΑΙ.. στην προσπάθεια τους να την (να μας) τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα..

 Υπενθυμίζω:  «Στις 14 Αυγούστου του 2015, 222 βουλευτές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο. Η παράδοση της κρατικής περιουσίας στους δανειστές για 99 χρόνια, είναι αποτέλεσμα αυτής της άθλιας συναινετικής ψήφου. Χωρίς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εκείνη τη μέρα η κυβέρνηση του Σύριζα θα είχε πέσει. Μπροστά όμως στις εντολές και στις απαιτήσεις των δανειστών κάθονται όλοι προσοχή. Η εκχώρηση των κρατικών ακινήτων είναι προαπαιτούμενο της 4ης αξιολόγησης και απορρέει από εκείνα που όλοι μαζί ψήφισαν.  

Όλοι αυτοί οι άθλιοι επαγγελματίες της πολιτικής ξεχνούν τη δική τους διακυβέρνηση και συγκυβέρνηση και τα δικά τους μνημόνια, που παρέδωσαν ιδιωτική και κρατική περιουσία σε δήθεν δανειστές, προκειμένου να σωθούν οι τράπεζες των Ευρωπαίων. Το μόνο που επιτρέπεται στα κόμματα του κοινοβουλίου είναι να παριστάνουν τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση.

Τέλος, όλοι αυτοί, που ήταν στον Σύριζα και σήμερα παριστάνουν τους «αντιμνημονιακούς», ξεχνούν ότι στις 10/7/2015, 251 βουλευτές – εκτός  από δύο- ψήφισαν «εν λευκώ» εξουσιοδότηση στον πρωθυπουργό να «διαπραγματευθεί» με τους εταίρους » (άρθρο στο Ithacanet : «Στρατηγέ Μακρυγιάννη, θα τα πάρουμε πίσω»)

 Σύμφωνα με την περιγραφή που κάνει η Διακήρυξη της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ της 24ης Οκτωβρίου 1970, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ:

 «...Κανένα κράτος [ή ομάδα κρατών] δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να ενθαρρύνει τη χρήση οικονομικών πολιτικών ή οποιουδήποτε άλλου είδους μέτρα, για να εξαναγκάσει ένα άλλο Κράτος, προκειμένου να λάβει από αυτό την υποταγή στην άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του και να εξασφαλίσει από αυτό πλεονεκτήματα οποιουδήποτε είδους»[2].

            Σύμφωνα με κάθε έννοια ηθικής και δικαίου, σε καιρούς Κατοχής, κάθε συμφωνία, σύμβαση ή νόμος, κάθε μεταβίβαση ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας, βλαπτική για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι ΑΚΥΡΑ.

 Οι ξένοι «επενδυτές», που σήμερα εκμεταλλεύονται την Οικονομική κατοχή, για να πάρουν φτηνά τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών και του Ελληνικού κράτους, ας λάβουν σοβαρά υπόψη την απόφαση του λαού: Θα τα πάρουμε όλα πίσω, χωρίς καμία αποζημίωση.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου