ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Διάβημα της Κύπρου για τη σύλληψη των ψαράδων από τις κατοχικές δυνάμεις

Η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο ανακοίνωσε ότι γνωρίζει για το περιστατικό με το ψαροκάικο και είναι σε επαφή με τις δυο πλευρές για να βοηθήσει στην επίλυση του θέματος.

Σε διάβημα προς τα Ηνωμένα Έθνη προχώρησε η κυβέρνηση της Κύπρου, για τη σύλληψη του πληρώματος ελληνοκυπριακού ψαροκάικου και την κατάσχεση του σκάφους τους από τις κατοχικές Αρχές.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «έχει γίνει έντονο διάβημα από την Κυβέρνηση στα Ηνωμένα Έθνη» και διαβεβαίωσε ότι «οι αρμόδιες υπηρεσίες δραστηριοποιούνται για την απελευθέρωση συλληφθέντων».
Ο εκπρόσωπος της ειρηνευτικής δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΥΠ) Αλίμ Σιντίκ, δήλωσε ότι γνωρίζει για το περιστατικό με το ψαροκάικο και είναι σε επαφή με τις δυο πλευρές για να βοηθήσει στην επίλυση του θέματος.
«Έχουμε γνώση αυτού του περιστατικού και είμαστε σε επαφή με τις αρχές και στις δυο πλευρές για να βοηθήσουμε στην επίλυση της κατάστασης», ανέφερε ο κ. Σιντίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου