ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Νέα καταγγελία-καταπέλτης για τις ευθύνες της κυβέρνησης: Όταν έδιναν «σόου», γνώριζαν για τον θάνατο του 6 μηνών βρέφους!

Την ώρα που η κυβέρνηση έδινε επικοινωνιακό σόου, το βράδυ της μοιραίας για εκατοντάδες συνανθρώπους μας μέρα που ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι, ήταν ήδη γνωστό ότι υπήρχαν νεκροί, επιβεβαιώνει άλλη μία σοβαρότατη καταγγελία που έρχεται να προστεθεί στη σωρεία των καταγγελιών που καθιστούν πλέον σαφές ότι η κυβέρνηση γνώριζε το μέγεθος της τραγωδίας. Κι αν δεν το γνώριζε, θα έπρεπε να το γνωρίζει…
Η νέα καταγγελία έρχεται από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΘΕΜΑτος, δήλωσε ότι το μόλις 6 μηνών βρέφος που έχασε τη ζωή του λόγω της φωτιάς έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 22:10 το βράδυ της Δευτέρας, δηλαδή πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του συντονιστικού της κυβέρνησης!
Επικαλούμενος το βιβλίο καταγραφής νεκρών του νοσοκομείου, ο κ. Γιαννάκος είπε ότι στις 22:59 έχει καταγραφεί πως το βρέφος «αεροβαπτίστηκε, πήρε όνομα και πήγε στο νεκροθάλαμο».
«Στις 22:10 προσήλθε στο νοσοκομείο άγνωστο βρέφος από την περιοχή Μάτι και από κάτω γράφεται η λέξη θάνατος. Στο βιβλίο νεκρών έχει καταγραφεί ότι ότι προσεκομίσθη ένα βρέφος 6 μήνων άσφυγμο, απνοϊκό με συνοδεία διασωστών από την περιοχή της Νέας Μάκρης. Εκλήθη η ομάδα από τις ΜΕΘ που κάνει τις διασωληνώσεις και επί μισή ώρα προσπάθησε να το επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα», είπε ο κ. Γιαννάκος.
Τις πληροφορίες του κ. Γιαννάκου επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο, Δημοσθένη Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είπε «το παιδί που κατέληξε ήρθε γύρω στις 10 το βράδυ». Όπως είπε από τις 18:30 το απόγευμα εκείνης της ημέρας ερχόντουσαν παιδιά από το Μάτι με την πρώτη διακομιδή, ένα παιδί με εγκαύματα, να έχει γίνει στις 20:00».
Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό που γίνεται γνωστό ότι είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο από το Μάτι πριν να ξεκινήσει η συνεδρίαση του κυβερνητικού σόου στο ΚΕΠΙΧ της πυροσβεστικής.
Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη ότι στο Σισμανόγλειο είχαν μεταφερθεί δύο νεκροί με τον δεύτερο να προσκομίζεται λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου