ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Πάλι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας !

Στον Βύρωνα (Αττικής) ο σύλλογος εκπαιδευτικών "Ρόζα Ιμβριώτη" σε ανακοίνωση του μεταξύ άλλων αναφέρει: 

"Να απομακρυνθούν όλες οι άλλες κεραίες που βρίσκονται γύρω από σχολεία και παιδικούς σταθμούς! 
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δε θα σταματήσουμε αν δε φύγει η κεραία δίπλα από τα σχολεία μας. 
Για μας προέχει η υγεία των παιδιών μας και όλων όσων εργάζονται στα σχολεία και στη γύρω περιοχή και όχι τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που ανταγωνίζονται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, ποια θα τα αυξήσει περισσότερο!".
Η Ένωση Γονέων Βύρωνα κάλεσε τους γονείς των μαθητών των σχολείων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την κεραία σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Βύρωνα την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 6.30μμ απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που τοποθετήθηκε λίγα μόλις μέτρα από τα 6ο και 7ο δημοτικά σχολεία και το νηπιαγωγείο. 



Το δημοτικό συμβούλιο κάτω από τις έντονες παρεμβάσεις των παρευρισκόμενων αποφάσισε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με στόχο την απομάκρυνση της κεραίας. 


Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν έχουν κατατεθεί τα ασφαλιστικά μέτρα από πλευράς της δημοτικής αρχής, ούτε ποια είναι η γνώμη των νομικών συμβούλων του δήμου, αφού συμφώνα με την απόφαση του δημοτικού συμβούλιου θα πρέπει να στηρίξουν το αίτημα της απομάκρυνσης της συγκεκριμένης κεραίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου