ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Εξώδικο στον υφυπουργό αθλητισμού και στον ΓΓ Αθλητισμού για το ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από την Δημοτική Παράταξη Ενότητα Ανατροπή στο Μαρούσι : «Ύστερα από τα δημοσιεύματα, αλλά και  επίσημες δηλώσεις, ότι σχεδιάζεται η παραχώρηση  σε επιχειρηματικά συμφέροντα για την κατασκευή και εκμετάλλευση εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων, καζίνο κλπ εντός του χώρου του ΟΑΚΑ


ο δικηγόρος και συμπολίτης μας Κυριάκος Μακαρώνας απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία-όχληση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Γ. Βασιλειάδη και τον Γ. Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ι. Συνοδινό  στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρονται:

  • Να αποστείτε πάσης ενεργείας σχετικώς με την παραχώρηση του Ο.Α.Κ.Α. – Σ.ΛΟΥΗΣ σε οιονδήποτε ιδιώτη,
  • Να προστατεύσετε τους αθλητικούς χώρους του Ο.Α.Κ.Α. – Σ.ΛΟΥΗΣ από τις επιβουλές
  • Να διαθέσετε – διότι μπορείτε να τα βρείτε – τα αναγκαία για την αποκατάσταση των περιουσιακών μας στοιχείων τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος των καταστροφέων τους και από τους προκατόχους σας.
  • Να προγραμματίσετε και να διεξαγάγετε αυτό που παραλείψατε, πριν προβείτε ως κυβέρνηση στις ανακοινώσεις για το «ATHENS ALIVE», δηλαδή να συναποφασισθεί το πρακτέο για το Ο.Α.Κ.Α. – Σ.ΛΟΥΗΣ εν συνεργασία με τους Ο.Τ.Α. των ομόρων Δήμων ως θεσμικών εκπροσώπων των κατοίκων τους, τους κατοίκους της περιοχής και τους Αθλητικούς Φορείς και τις Ομοσπονδίες των Ολυμπιακών Αθλημάτων.
  • Να αποτρέψετε αυτό που μετ’ επιτάσεως προβάλλεται από τους ως άνω κερδοσκοπικούς ομίλους δηλαδή (τα επαναλαμβάνω αν και τα γνωρίζετε καλώς) την καταστροφή του σταδίου τη μετατροπή του σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και την εγκατάσταση στο Ο.Α.Κ.Α. ξενοδοχείων, εστιατορίων, πρατηρίων βενζίνης, συνεδριακών κέντρων, εμπορικών γραφείων και καταστημάτων, υπεραγορών(σούπερ μάρκετ), οδών προσβάσιμων σε οχήματα (Ι.Χ.Ε. και άλλα).
  • Να αποφύγετε, κυρίως προς δικό σας όφελος, το βαρύ στίγμα που θα σας συνοδεύει και αφού αφυπηρετήσετε, το στίγμα δηλαδή των ανθρώπων που κατέστρεψαν με τις πράξεις και παραλείψεις τους το μοναδικό αξιόλογο στάδιο της χώρας και άφησαν απροστάτευτους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους όπως έχει γίνει με άλλες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις (βλπ. GOLDEN HALL) .
  • Να υποδείξετε στους ολετήρες του Δημοσίου Συμφέροντος να επενδύσουν σε περιοχές που πράγματι είναι διαθέσιμες και διψούν για επενδύσεις μακριά από την υπερκορεσμένη Αττική ή στα όρια του νομού Αττικής (γνωρίζετε πολύ καλά τις περιοχές αλλ’ αν αυτό δεν συμβαίνει προθύμως θα σας τις υποδείξω με τη μέγιστη ακρίβεια).
  • Να υπηρετήσετε το Δημόσιο Συμφέρον.
  • Σας δηλώ ότι τόσον εγώ όσον και πλήθος ανθρώπων που είμαι βέβαιος ότι συμμερίζονται τις προθέσεις μου (βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ούτε λίγοι ούτε δειλοί) θα αντισταθούμε σθεναρά στα τρομακτικά και επιζήμια σχέδια οιωνδήποτε κερδοσκόπων και/ή των συναυτουργών τους.
  • Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον Γ.Βασιλειάδηπρος γνώση του και την επέλευση των νομίμων συνεπειών.»»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου