ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Πρωτοβουλία των 1-1-4 για τη Συνεργασία, την Κοινή Δράση και την Ενότητα




Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου, Δευτέρα, 11/06, στις 12:00,

αίθουσα ΤΕΕ, Νίκης 4, Αθήνα




«Είμαστε βέβαιοι ότι υφίστανται οι αναγκαίες δυνάμεις για ένα τέτοιο φιλόδοξο εγχείρημα. Είναι όμως διασκορπισμένες και συχνά ανταγωνιστικές, και γι’ αυτό μειωμένης αποτελεσματικότητας. Μπορούμε να ενώσουμε τις διάσπαρτες αυτές νησίδες σε ένα Αρχιπέλαγος. Μπορούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό του λαού και να στηρίξουμε την ηθική της αλληλεγγύης και δημιουργίας. Με αυτό το όραμα τασσόμαστε υπέρ ενός μετώπου όλων των πολιτικών και  κοινωνικών δυνάμεων που εμπνέονται και πονάνε για κοινωνική δικαιοσύνη, για μια κυρίαρχη, γνήσια δημοκρατική, ανεξάρτητη, παραγωγική και τεχνολογικά προηγμένη Ελλάδα του 21ου αιώνα. Ενός χώρου που θα λειτουργεί στη βάση του διαλόγου, της διαρκούς και ίσης πληροφόρησης, με αμεσοδημοκρατικά  χαρακτηριστικά, αξιοποιώντας κριτικά τη σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο». (Απόσπασμα από τη Διακήρυξη των 1-1-4)

Σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα, 11/06, στις 12:00, στην αίθουσα του ΤΕΕ, Νίκης 4, στην Αθήνα, για να σας παρουσιάσουμε κείμενο 10 σημείων για τη συνεργασία, την κοινή δράση και την ενότητα.

Το κείμενο αυτό υπογράφουν 114 πρόσωπα και συλλογικότητες, «μεμονωμένα πρόσωπα αλλά και πρωτοβουλίες και κινήσεις πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές, οικολογικές, εκπαιδευτικές, επιστημονικές, συνεργατικές, για τα δικαιώματα».

Στη συνέντευξη τύπου, μεταξύ άλλων θα παρέμβουν και οι Αλέκος Αλαβάνος, Νάντια Βαλαβάνη, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, Κώστας Λαπαβίτσας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Μάνια Παπαδημητρίου.

Αθήνα, 07.06.2018
ΥΓ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ
Οι ίδιες και οι ίδιες δυνάμεις στοιχίζονται σε νέα εγχειρήματα. Αναμένουμε την έκβαση της υπόθεσης με περιορισμένο ενδιαφέρον




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου