ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ραχήλ Μακρή: «Έπεσα θύμα της νεοταξικής λογοκρισίας που σαρώνει το διαδίκτυο, υπό την καθοδήγηση του ντόπιου καθεστώτος»

Ενημερώνω τους φίλους μου, ότι μετά από τρεις μέρες αναιτιολόγητης φίμωσης μου από το Facebook, ξεμπλοκάρανε το προφίλ μου.

Ευχαριστώ τους φίλους μου για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί το καθεστώς κλονίζεται χωρίς εφεδρείες και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο με τη βοήθεια λογοκρισίας, εκφοβισμού και τρομοκρατίας.

Στα δύσκολα χρόνια της μνημονιακής Γενοκτονίας, πέφτουμε θύματα της Νεοταξικής Λογοκρισίας που σαρώνει το Διαδίκτυο μέσω του γνωστού Καρτέλ των Τεσσάρων (Facebook, Google, YouTube, Twitter), υπό την καθοδήγηση του ντόπιου και διεθνούς Βαθέως Κράτους.

Ας μη γελιόμαστε. Η μοναδική Όαση ανοιχτής επικοινωνίας και Διαλόγου που προσέφεραν τα «κοινωνικά μέσα» την τελευταία δεκαετία, δεν υπάρχει πια.



Μετατρέπεται ταχύτατα σε Έρημο Κοινοτοπίας, likes ή Εmoticons, και Μεταμοντέρνου Ολοκληρωτισμού.

Δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι πολίτες του κόσμου που μάχονται για την Ελευθερία του λόγου, της κριτικής, της Αντίστασης και της Αξιοπρέπειας, στερούνται ξαφνικά κάθε μέσο βιοπορισμού, καθώς υφίστανται όχι μόνο μπλοκάρισμα και «αποχρηματοποίηση» (demonetization) των online επενδύσεών τους, αλλά φακελώνονται διεθνώς και στοχοποιούνται κοινωνικά από τους «αφανείς» κατασταλτικούς μηχανισμούς που στήνει η αυτόκλητη «Συναρχία» του Στρατιωτικοχρηματιστικού Συμπλέγματος, των κατά τόπους «κυβερνητικών» ή «μυστικών» ανδρεικέλων, και των Λογαρίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης, με τους οποίους εξοπλίζονται ανεξέλεγκτα οι έμμισθες πλέον συμμορίες των πρώην «τρολς» της Πολιτικής Ορθότητας, της Πνευματικής Αναπηρίας, της Κομπλεξικής Συκοφαντίας και του Μικροχαφιεδισμού.

Η συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς όσους μπλοκάρουν οποιονδήποτε από εμάς μαζί με την καταγγελία εκείνων που μας φίμώνουν, είναι η μοναδική επιλογή που έχουμε ακόμα ως ανάχωμα ήθους και ελπίδας, σωτηρίας για το μέλλον των παιδιών μας.


Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου