ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Σχέδιο "δολοφονίας χαρακτήρα" για τον Μίκη Θεοδωράκη


του Γιάννη Πάνου



Είναι προφανές πως η δυσφημιστική εκστρατεία κατά του Μίκη Θεοδωράκη όπως για παράδειγμα η ανάρτηση του Δελλατόλα (http://www.topontiki.gr/…/kinisi-anapiron-kataggelia-gia-na…), που είναι πλαστή και σκόπιμη, αποτελεί μέρος του συντονισμένου σχεδίου τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τμήματα της άκρας αριστεράς αλλά και της ΧΑ με τη γνωστή ανάρτηση του Κασιδιάρη, να συκοφαντήσουν τον Θεοδωράκη, ο οποίος με την παρουσία του στο χθεσινό (4.2.2018) συλλαλητήριο, δεν τους επέτρεψε να το χαρακτηρίσουν συλλήβδην ακροδεξιό.



Ενδεικτικά:



Ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής με ανάρτησή του στο Tweet (την οποία αναπαράγουν δυστυχώς και πολλοί φίλοι από την αριστερά) γράφει επί λέξει σε άπταιστα ελληνικά :



" Ο Μίκης ξεκίνησε από την Ε.Ο.Ν. του Ιωάννου Μεταξά και έκλεισε τον κύκλο του στο #Συλλαλητηριο πλάι σε Πατριώτες και Εθνικιστές! Οι ενδιάμεσες στάσεις/κυβιστήσεις παραγράφονται..."



Και όταν παρεμβαίνω με σχόλιό μου, γράφοντας : "Γιατί δίνεις βήμα στον Κασιδιάρη; Για τους ενοχικούς αριστερούς τα γράφει αυτά ο Κασιδιάρης για να τους γλεντάει και να επανοικειοποιηθεί η ΧΑ το συλλαλητήριο. Τσακίστε τους ναζι και μην τους δίνετε επιπλέον επιχειρήματα. Οι τύποι είναι επαγγελματίες εκπαιδευμένοι πράκτορες." παίρνω σαν απάντηση από άλλο φίλο πως με αυτά που λέω συμπορεύομαι με την κυβέρνηση!




Ο δημοσιογράφος του κόκκινου, Γιάννης Ανδρουλιδάκης, γράφει στο fb ένα κείμενο με στόχο την ψυχολογική αποδόμηση του Μίκη Θεοδωράκη, καταλήγοντας με σταράτα ελληνικά στην διαπίστωση πως : "Ο Θεοδωράκης είναι από τότε που τον θυμάμαι ένας πολύ μεγάλος μαλάκας".



Εδώ το κείμενο του Ανδρουλιδάκη με ένα δικό μου σχόλιο.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=367631557039506&id=100013779945850



Ο διάσημος και για την ποιητική του διαδρομή Στέλιος Παππάς, (ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται έχει αναπτύξει και το χάρισμα να προβλέπει το μέλλον) δηλώνει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Documento : «Εμείς από την δική μας διαδρομή, όταν θα αποχαιρετήσουμε τον Μίκη, θα είμαστε εκεί και θα τραγουδάμε την Ρωμιοσύνη. Οι φασίστες δεν θα είναι εκεί»
http://www.documentonews.gr/…/stelios-pappas-oi-fasistes-de…



Πρόκειται για σχέδιο "δολοφονίας χαρακτήρα" που επειδή εκδηλώνεται συντονισμένα από πολλές και όχι τυχαίες μεριές ταυτόχρονα, αποδεικνύει μία βαθύτερη, υπόγεια και επικίνδυνη συμπόρευση μηχανισμών ή μιά ανεπίτρεπτη αφέλεια.

Δείτε εδώ για παράδειγμα πώς καταρρίπτεται η απόπειρα δυσφήμισης που επιχείρησε ο κρατικοδίαιτος Δελλατόλας από το ποντίκι και τα ΝΕΑ http://ellinikahoaxes.gr/2018/02/04/paltsanidis-nazi-salute/



Είναι φανερό πως ακόμα υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούν το καθεστώς της νέας αποικιοκρατίας που έχει επιβληθεί στη χώρα από το 2010 έως σήμερα και κάποιοι πιστεύουν, οι αφελείς, πως όλες οι συνειδήσεις εξαγοράζονται και όλος ο ελληνικός λαός μπορεί να εξαπατάται για πάντα.



Εκτιμώ πως θα διαψευστούν και μάλιστα γρήγορα. Αυτό εξάλλου προδίδει και ο φόβος που επέδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα καθώς και οι απεγνωσμένες τους προσπάθειες να πλαστογραφήσουν τα γεγονότα.
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου