ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Πάγκαλος: Χυδαιολογώ, άρα υπάρχω

Από την ΙΣΚΡΑ

“Λαός ηλιθίων” ο ελληνικός, σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που με τη νέα αυτή χυδαιολογία ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, βγαίνοντας από την αφάνεια στην οποία αυτοκαταδικάστηκε λόγω και ανάλογων πρακτικών κατά το σχετικά πρόσφατο παρελθόν. Ρέπει σταθερά στη διεκδίκηση ηροστράτειας δόξας ο άνθρωπος που με μια φράση, με το διαβόητο “μαζί τα φάγαμε”, ξαναθύμισε σε όλους τις χυδαιότητες με τις οποίες είχε αντιμετωπίσει το όνειδος της παράδοσης του ηγέτη του κουρδικού λαού, Οτσαλάν, στους διώκτες του, κάμποσα χρόνια πριν. Για την οποία ήταν ένας από τους βασικούς υπεύθυνους. Όπως ήταν και ένας από τους βασικούς στυλοβάτες της πολιτικής που οδήγησε τον τόπο μας στην κοινωνική καταστροφή των τελευταίων χρόνων.
Καθυβρίζει τον ελληνικό λαό ο Πάγκαλος, εκφράζοντας ανοιχτά και με το ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ, την απέχθειά του γιατί ο λαός αυτός, με την αντίστασή του, πέταξε τον ίδιον και τους όμοιούς του στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Και τον τρόμο του, που τον συμμερίζεται και ολόκληρο το μνημονιακό πολιτικό προσωπικό, χθεσινό και σημερινό, για το ενδεχόμενο να ξαναβγεί αυτός ο λαός στο προσκήνιο και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, αντιμετωπίζοντας τις επιπτώσεις της μεγάλης διάψευσης και απογοήτευσης του καλοκαιριού του 2015.
Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν.
 ΥΓ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ : Ο  "Λαός ηλιθίων" έδειξε πόσο ηλίθιος ήταν όταν έριξε τον Σαμαρά και μετά λίγο καιρό ανέβασε (και κράτησε) τον Τσίπρα. Άστε τα, σύντροφοι, καλύτερα να λέμε ότι ο λαός αυτός αξίζει καλύτερες φράσεις και μεταχείριση..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου