ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί σε Αθήνα, Πειραιά και Χαλάνδρι


| φωτο EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Μέλη του κινήματος  ματαίωσαν τέσσερις πλειστηριασμούς στις 4.10. 17, σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.


• Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο, υπό ιταλική σημαία, ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000 ευρώ, στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.
• Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτίριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στον Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας ανωνύμου εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000 ευρώ, από τα οποία 9.000.000 ευρώ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.
• Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στον δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000 ευρώ.
• Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη ανωνύμου εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643 ευρώ.
Δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι το κίνημα ΉΔΗ ασχολείται με τα χρέη των μεγαλο-μπαταχτσήδων, με τους οποίους και συντάσσεται  ανεπιφύλακτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου