ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Έξαλλος ο Τούρκος Πρωθυπουργός επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό της Δανίας..


Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό της Δανίας Λαρς Λόκε Ράσμουσεν εξαπέλυσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ εξαιτίας δηλώσεων του πρώτου που δεν άρεσαν στο ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας.


«Τώρα τελευταία γίνεται η μία δήλωση μετά την άλλη σε βάρος της Τουρκίας. Χθες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο πρωθυπουργός της Δανίας είπε ανοησίες. «Η Τουρκία λιώνει μπροστά στα μάτια μας κάτω από το καθεστώς Ερντογάν, πώς θα ενταχθεί έτσι στην Ευρώπη;».

»Ποιος είσαι εσύ; Μπορείς εσύ να πεις κάτι στην Τουρκία, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας; Το καθεστώς της Τουρκίας είναι η Δημοκρατία. Διότι με την δύναμη που αντλεί από το παρελθόν, από τον πολιτισμό της, βαδίζει με σταθερά βήματα προς τον σύγχρονο πολιτισμό.

»Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί αν η Τουρκία είναι ευρωπαϊκή ή ασιατική.

»Η Τουρκία είναι στο κέντρο και της Ευρώπης και της Ασίας, και γεωγραφικά και πολιτιστικά και ως προς το μέλλον.

»Αυτοί θέλουν θα κρατήσουν την Τουρκία εκτός για πολύ καιρό. Η αλύγιστη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το ότι η Τουρκία αποφασίζει μόνη της παρά τα εμπόδια που της θέτουν, το ότι συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξή της, όλα αυτά τους ενοχλούν», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου