ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ο 77χρονος ανάπηρος έδειρε 10 πάνοπλους ΜΑΤατζήδες και έφαγε 1 χρόνο φυλακή !


Δικαστήριο

του Χρήστου Κάτσικα
Από την Efsyn

Δώδεκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή αποφάσισε το δικαστήριο για τον 77χρονο αγωνιστή Θόδωρο Καραβασιλικό από τη Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής. Εισαγγελέας και πρόεδρος της έδρας δήλωσαν «απόλυτα βέβαιοι» για την ενοχή του κατηγορουμένου για τα εγκλήματα που του αποδίδονταν: 
  • παρακώλυση συγκοινωνιών από κοινού με άγνωστους δράστες,
  • διατάραξη της κοινής ειρήνης από κοινού πάλι με άγνωστους δράστες
  • αντίσταση
Ο μπάρμπα Θόδωρος (με αναπηρία στο πόδι από κάποιο παλαιό ατύχημα σε αγροτικό μηχάνημα) είχε συλληφθεί στις 10 Ιουλίου 2013, τη μέρα της προφυλάκισης δύο αγωνιστών από την Ιερισσό που κατηγορούνταν για τον εμπρησμό στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές. Η απάντηση της τότε κυβέρνησης Σαμαρά στις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Μεγάλης Παναγίας για την προφυλάκιση των συναγωνιστών τους ήταν διμοιρίες ΜΑΤ, δακρυγόνα άφθονο ξύλο και συλλήψεις.
Τον μπάρμπα-Θόδωρο τον συνέλαβαν, τον σάπισαν στο ξύλο και τον έστειλαν δεμένο στην Ασφάλεια και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου όπου νοσηλεύθηκε φρουρούμενος για έξι μέρες. Η αστυνομία απαγόρευσε τις επισκέψεις στον τρομοκράτη-παππού, για να μη φωτογραφίσει κανείς τα τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του. 

Η διάγνωση ήταν:

1) Εγκεφαλική Διάσειση
2) Οίδημα και εκχύμωση βλεφάρων άμφω
3) Τραυματικό υπόσφαγμα άμφω
4) Τραυματική απόπτωση ενδοθηλίου κερατοειδούς χιτώνος
5) Εκ του βυθού του οφθαλμού:

  • α) δεξιός οφθαλμός περιθηλιαία φλογοειδής αιμορραγία στη 12η ώρα
  • β) οίδημα στην ωχρά κηλίδα και
  • γ) υποαμφιβληστροειδής αιμορραγία στην 6η ώρα

Αλλά, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, τα πράγματα έγιναν αντίστροφα: Ο μπάρμπα Θόδωρος  ήταν αυτός που επιτέθηκε και χτύπησε τους πάνοπλους ΜΑΤατζήδες και όχι το ανάποδο!

Μάλλον οι δικαστές θα έχουν ανακαλύψει ότι τα νερά του Κακκάβου έχουν μαγικές ιδιότητες και χαρίζουν υπερδυνάμεις στους ηλικιωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου