ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ : Η ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ




του  Κρίνου  Ζ. Μακρίδη*


.......... Επιμένουν να μην μεταφράζουν στα Ελληνικά τα πλείστα πολιτειακά έγγραφα και έτσι να μειώνουν τον απλό άνθρωπο.............Η προτελευταία μορφή δουλείας είναι ο φόρος υποτέλειας που πληρώνουμε στον Τούρκο Δυνάστη μας : ανεργειακό επίδομα, νοσήλια, νερό εύνοια, προτεραιότητα, στις υπηρεσίες του κράτους, συντάξεις. Το 2016 ξοδεύτηκαν £32εκ. για τους Τούρκους από την τζέπη του φορολογούμενου Κύπριου, χωρίς εκείνοι να συνεισφέρουν το παραμικρό............



Ήρθαν και έφυγαν πολλοί δυνάστες στον τόπο μας και επιτέλους ο Ελληνισμός της Κύπρου ημιλυτρώθηκε το 1960. Παρόλα αυτά οι επεμβάσεις, παρεμβάσεις και η εκμετάλλευση του νησιού όμως δεν σταμάτησε ποτέ από τους δυνατούς, τα υποχθόνια και φανερά συμφέροντα των ολίγων.

Η πιο πάνω συνταγή είναι πια γνωστή σε μας και σ’ ολόκληρο τον υποδουλωμένο πλανήτη όμως μια άλλη δουλειά και μορφή καταπίεσης του λαού έκανε την εμφάνιση της, με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του νησιού. Αυτή του κεφαλαίου και των άλλων συμφερόντων των οργανωμένων συνόλων του τόπου. Το κεφάλαιο και οι ομοσπονδίες που το εκπροσωπούν, μαζί με τον συνδικαλισμό άρχισαν να βαδίζουν μαζί χέρι χέρι και να εκμεταλλεύονται και να καταδυναστεύουν, τον εργάτη τον απλό άνθρωπο, τον καταναλωτή. Οι ηγεσίες αδίστακτες άπληστες, απάνθρωπες. Μαζί τους και συνοδοιπόροι, οι σύντροφοι τους, οι πολιτικοί και πολιτειακοί άρχοντες, τις πλείστες φορές διεφθαρμένοι, χωρίς αγάπη προς την πατρίδα, καταχραστές, δολοπλόκοι, κλέφτες και πάντοτε ατιμώρητοι. Βρίσκουν και αυτοί με τη σειρά τους σύμμαχο τους και «αδελφό», το μεγαλύτερο μέρος της διαβρωμένης κυβερνητικής μηχανής που ξεπουλιέται στον υψηλότερο πλειοδότη.


Μη μπορώντας όμως όλοι αυτοί να γονατίσουν τον λαό και να τον καταστήσουν υποχείριο τους και κατ΄επέκταση των πατρόνων τους, ντόπιων και ξένων, επιχείρησαν να πλήξουν τον πολιτισμό, τη γλώσσα, την εθνική ταυτότητα και την Ορθόδοξη Θρησκεία του. Επιμένουν όλοι αυτοί μαζί με τους «σαλονάδες» προνομοιούχους των λεγόμενων αστικών περιοχών, να χρησιμοποιούν ευρέως τις ξένες γλώσσες των νεοβαρβάρων της Ευρώπης, να θεωρείται δε μια μορφή καταξίωσης όποιος ξέρει να μιλά μία εξ΄αυτών ή να συμπεριφέρεται ανάλογα σύμφωνα με τις λογής λογής παραξενιές, διαταραγμένες ακόμα και σχιζοφρενικές πράξεις τους.

Επιμένουν να μην μεταφράζουν στα Ελληνικά τα πλείστα πολιτειακά έγγραφα και έτσι να μειώνουν τον απλό άνθρωπο που δεν ξέρει να «βαρβαρίζει». Ανέπτυξαν την θεωρεία του «ετεοκύπριου» του.. γηγενούς «γνήσιου» Κύπριου, του γνήσιου κατοίκου της Κύπρου, ότι δήθεν δεν είμαστε Έλληνες και ο νεοκυπριωτισμός, η σύγχρονη μορφή του ετεοκυπριωτισμού, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε έξαρση και υποθάλπεται και στηρίζεται από ξένα κέντρα αποφάσεων αφού βρίσκουν ντόπιους δωσίλογους, πρόθυμους να τον στηρίξουν, με το αζημίωτο βέβαια.








 
Η προτελευταία μορφή δουλείας είναι ο φόρος υποτέλειας που πληρώνουμε στον Τούρκο Δυνάστη μας : ανεργειακό επίδομα, νοσήλια, νερό εύνοια, προτεραιότητα, στις υπηρεσίες του κράτους, συντάξεις. Το 2016 ξοδεύτηκαν £32εκ. για τους Τούρκους από την τζέπη του φορολογούμενου Κύπριου, χωρίς εκείνοι να συνεισφέρουν το παραμικρό παραμόνο απαξιώνουν και υποσκάπτουν την ίδια την Κυπριακή Δημοκρατία, και με θράσος 1000 πηθίκων το παίζουν οι μάστορες της Κύπρου και μας απειλούν μάλιστα. Γιατί όχι αφού εμείς τους υπακούομεν και υποτασσόμεθα. Αφού είδαν και αποείδαν και πάλιν δεν τα κατάφεραν να ποδηγετήσουν τον Κύπριο, στοχεύουν τώρα την Ελληνική Παιδεία του. Και ήρθε η Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση, των περιβόητων «σοφών», που μέσα από ύποπτα εκπαιδευτικά σενάρια, προσπάθησαν να εισαγάγουν υπεραπλουστεύσεις, σοφιστείες, φληναφήματα και ανθελληνικά ιδεολογήματα και φιλοσοφίες. Απογαλακτισμό λένε τώρα από την Ελλάδα οι νεότεροι σοφοί.

Θέλουν λένε τώρα οι νέοι οι «σοφοί» σταδιακή απεξάρτηση από την παιδεία της Ελλάδας. Θέλουν μια παιδεία όχι διαπολιτισμική αλλά πολυπολιτισμική. Να υποταχθεί δηλαδή η πλειοψηφία του λαού, των Ελλήνων δηλαδή, στην παιδεία της πολυπολιτισμικότητας που, να δηλώνει μια νόθα και «φτιαχτή» εθνικότητα, να μην έχει ρίζες και αντιστάσεις, για να καταλήξει λεία των φασιστικών συμφερόντων των δυνατών και των επεκτατικών γειτόνων μας. Δεν θα περάσουν, αλλά πρέπει ο Έλληνας της Κύπρου, μακριά από την χλιδή, τον καταναλωτισμό, την ηττοπάθεια να βρει πολύ σύντομα τον ηγέτη του που θα τον οδηγήσει στην πολιτική, κοινωνική και εθνική ανάταση! Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης προσπαθεί «απεγνωσμένα» να είναι η τροχοπέδι σ΄όλα αυτά τα σκοτεινά και διαβολικά που τεκταίνονται πίσω από την πλάτη μας.  Προσπαθεί να προτάξει επιχειρήματα, θεωρίες κι πράξεις που να αποδεικνύουν αυτή την ισοπεδωτική προσπάθεια των σιωνιστών και άλλων στοών της Κύπρου και του πλανήτη γενικώτερα. Να αναχαιτιστεί  αυτή η κτηνώδης λαίλαπα που καταντά τον άνθρωπο  και μόνον καταναλωτικό κτήνος με όλα όσα εμπεριέχει η λέξη αυτή. Δηλαδή μια ζωή και μια κοινωνία χωρίς όρια, χωρίς φραγμούς  κοινωνικούς, σεξουαλικούς, εθνικούς και ότι άλλο μπορεί να πράξει η ανθρώπινη κτηνωδία.

Δεν μπορούν αν θέλουμε  να επιβιώσουμε σε αυτή τη γη να επικρατούν οι σεξουαλικά ανώμαλοι, το οργανωμένο έγκλημα και η κοινωνικοπολιτική διαφθορά.


*Πρόεδρος του Κινήματος  Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ) Κύπρου

19 Απριλίου 2017  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου