ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Από τον Τράμπ τα βέλη...

Η Γερμανία  με τη διπρόσωπη και ηγεμονική  της στάση, με τα εξοπλιστικά σκάνδαλα εις βάρος της χώρας μας και ταυτόχρονα την  προμήθεια οπλικών συστημάτων στην Τουρκία, φόρτωσε την Ελλάδα στον υπέρτατο βαθμό και συνέβαλε  στον εκτροχιασμό του  ελληνικού χρέους...Ταυτόχρονα σαν χώρα με την πλέον ακραία πλεονεξία και έπαρση, αγνόησε τα δικά της χρέη - όχι μόνο αυτά που της χαρίστηκαν  το 1953 αλλά και όσα   προέκυψαν στην συνέχεια... Καθώς η ρήξη με τις ΗΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν ήταν καθόλου παράδοξο το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της υπενθύμισε ότι «οφείλει τεράστια χρηματικά ποσά» στο ΝΑΤΟ και στις Ηνωμένες Πολιτείες που της «παρέχουν πολύ ισχυρή και πολύ δαπανηρή προστασία», μέσω του  Twitter....
Σε δύο tweet του, ο Αμερικανός πρόεδρος γράφει πως «η Γερμανία οφείλει τεράστια χρηματικά ποσά στο ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να πληρωθούν περισσότερα για την πολύ ισχυρή και πολύ δαπανηρή άμυνα που παρέχουν στη Γερμανία!».

«Παρά τα όσα περιμένατε από την πλευρά των ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Είχα μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συνάντηση με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ», έγραψε ο Τραμπ από την πολυτελή κατοικία του στη Φλόριντα όπου περνάει το Σαββατοκύριακο, προτού εξαπολύσει την επίθεσή του για τις αμυντικές δαπάνες του Βερολίνου.
Η  Μέρκελ  πάντως είχε διαβεβαιώσει τον Αμερικανό πρόεδρο πως η Γερμανία θα αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες της στο 2% του ΑΕΠ της κατά την πρώτη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο που είχαν χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου