ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Αιδώς, Αρεοπαγίτες!

Σήμερα αναμένεται το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου να ανακοινώσει  τις αποφάσεις του για την τύχη των 8 Τούρκων στρατιωτικών , που  αυτομόλησαν και προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη.
Το φασιστικό καθεστώς Ερντογκάν βρίσκεται  πίσω από τις έντονες προσπάθειες για την επιστροφή τους  στη Τουρκία, η "πρώτη φορά Αριστερά" ως νέος Πόντιος Πιλάτος οχυρώνεται πίσω από την αμεροληψία της Δικαιοσύνης, οι Δημοκράτες ανησυχούν για τη διαφαινόμενη καταστρατήγηση ενός δομικού δικαιϊκού κανόνα - κοντά στις άλλες καταστρατηγήσεις... Τιμώντας τη Δημοκρατία, το Ελληνικό όνομα και την αξιοπρέπεια , οι τρεις αντεισαγγελείς των τριών συνθέσεων του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου( Βασιλική Θεοδώρου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης  ο Νίκος Παντελής ) τάχθηκαν κατά της έκδοσης των 8. Τους ευχαριστούμε, που αντιστάθηκαν σε έναν ακόμη διεθνή εξευτελισμό . 
Και τώρα οι Αρεοπαγίτες πρέπει να πάρουν την τελική ευθύνη, για το αν  η χώρα εξακολουθεί να διαθέτει αιδώ, φιλότιμο, απέχθεια για τους τυράνους, δύναμη για να ανθίσταται στους εκβιαστές και στους εκβιασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου