ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ- Συμμαχία – Αλληλεγγύη- Οικολόγοι ενώνουν δυνάμεις για το Κυπριακό



Αφήνουν πίσω τους τα παρεπόμενα των δημοτικών εκλογών.....
Του Στέλιου Ξιουρή
Εν ριπή οφθαλμού άφησαν πίσω τους τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών , τις αναλύσεις και όποιες παρενέργειες και προχωρούν σε αυτά που τους ενώνουν οι εταίροι του ενδιάμεσου χώρου με συγκέντρωση που πραγματοποιούν  στην Δημοσιογραφική εστία με θέμα το Κυπριακό.
Η πρόθεση των κομμάτων ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ- Συμμαχία Πολιτών , Αλληλεγγύη και Οικολόγοι είναι να παρουσιάσουν μέσω των πολιτικών αρχηγών τους στην ημερίδα που διοργανώνουν τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους για το Κυπριακό. Οι ηγέτες του ενδιάμεσου χώρου ευελπιστούν ότι μέσω της σύσφιξης σχέσεων τους στο κορυφαίο Εθνικό Θέμα, θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για περαιτέρω συνεργασία και θα δώσουν την εικόνα στους πολίτες ότι εν τη ενώσει η ισχύς τουλάχιστον για το Κυπριακό.

Φυσικά με την εδραίωση της συνεργασίας μέσω του Κυπριακού οι ηγέτες των κομμάτων ευελπιστούν ότι και σε μεταγενέστερο στάδιο θα υπάρξει συνένωση δυνάμεων.
Όπως μας έλεγαν στελέχη των κομμάτων που συμμετέχουν στην ημερίδα προέχει η ένωση των δυνάμεων για το Κυπριακό και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν από μόνα τους , αφού θα εδραιωθεί η πίστη σε αρχηγούς – στελέχη και οπαδούς ότι μπορούν να συνυπάρξουν. Η μετέπειτα συνεργασία στις Προεδρικές εκλογές θα είναι απότοκο που θα προκύψει από την απαίτηση της βάσης και την ανάγκη των κομμάτων να βρεθούν κάτω από την ίδια πλατφόρμα εφόσον τα βρίσκουν κατά βάση στο μεγαλύτερο πρόβλημα του τόπου.
Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος , περί των οικονομικών και του κόστους λύσης. Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος θα αναλύσει τους στόχους της Τουρκίας . Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας θα ενδιατρίψει περί των κεφαλαίων της δομής και διακυβέρνησης του κράτους. Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους ως ευρωβουλευτής θα αναλύσει την ευρωπαϊκή διάσταση του Κυπριακού και ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης θα αναλύσει τα προβλήματα περί του περιουσιακού.
Στην ημερίδα θα εκπροσωπηθεί και η Εκκλησία με τον Μητροπολίτη Πάφου, ενώ είναι ανοικτή για το κοινό.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου