ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Oι Οικολόγοι Πράσινοι με τον κηδεμόνα τους....




ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ :Για άλλη μια φορά οι ΟΠ περιφέρουν καμαρωτοί τους κηδεμόνες τους (Σκα Κέλλερ, αντιπρόεδρος των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο)δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι έχουν Μπάρμπα στην Κορώνη...Η πολιτική τους παιδεία αναβιώνει σε μικροκλίμακα το πολιτικό φαινόμενο της ελληνικής σκηνής τον 19ο αιώνα - τότε που υπήρχε το Γαλλικό, το Αγγλικό και το Ρωσσικό κόμμα.
 Δεινοί επικριτές των συμπαρατάξεων με άλλα σχήματα, βολεύθηκαν ταχύτατα στη θέση του "σώγαμπρου" του ΣΥΡΙΖΑ και ευθυγραμμίστηκαν πλήρως με τα σκαμπανεβάσματά του : Με τελευταία κατάληξη τη συμμετοχή τους σε μια άκρως μνημονιακή κυβέρνηση, που δεν καταδέχθηκε  ούτε καν να τους ονοματίσει "εταίρους" - όπως τους ΑΝΕΛ. 
Η σύμπραξή τους στο γερμανικό σχέδιο για την Ευρώπη και την υπαγωγή των περιφερειακών χωρών  σε καθεστώς μόνιμης επιτροπείας, είναι και ο επικήδειος της πολιτικής τους οικολογίας. Το οικολογικό στυλ και λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν δεν τους σώζει : Καθώς αντιστοιχεί πλήρως στο "αριστεροφανές" στυλ και λεξιλόγιο κάποιων κυβερνητικών κύκλων....
Και τώρα η είδηση :
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, 18.30μμ - 21.00μμ, αίθουσα Horizon Ξενοδοχείο Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2)

Με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα Ευρωβουλευτών, μελών της ομάδας των Πράσινων - Greens/EFA Group - θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή το απόγευμα με θέμα «Τι Ευρώπη Θέλουμε», με κεντρική ομιλήτρια την αντιπρόεδρο των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και υπεύθυνη για το μεταναστευτικό, Σκα Κέλλερ.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 6:30μμ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην αίθουσα Horizon. Θα χαιρετίσουν βουλευτές και μέλη της Κυβέρνησης και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η Σκα Κέλλερ επισκέπτεται για άλλη μια φορά την Αθήνα στο πλαίσιο και της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – Οικολόγων Πράσινων, συνοδευόμενη από τον Ισπανό Πράσινο Ευρωβουλευτή Ernest Utrasun και την Γενική Γραμματέα της Ομάδας των Πρασίνων / Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας, Βούλα Τσέτση. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής της, η αντιπροσωπεία των Ευρωπαίων Πρασίνων θα έχει συναντήσεις την Πέμπτη με τον Υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη και τον Αν. Υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, την Παρασκευή με τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη και τον Υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, ενώ το Σάββατο θα επισκεφτεί τις δομές φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό και στον Σκαραμαγκά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου