ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Κύπρος : Δικαίωση της "Αδούλωτης Κερύνειας"...Ανακοίνωση του Σωματείου "Αδούλωτη Κερύνεια" : 
 
Με αφορμή τα όσα ακούμε τον τελευταίο καιρό για όλες τις πτυχές του Κυπριακού, άλλα  να έχουν συμφωνηθεί, άλλα να έχουν συζητηθεί και να υπάρχει σύγκλιση απόψεων σε ένα κοινό όραμα Αναστασιάδη / Ακκιντζι,  με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι δικαιώνεται η Αδούλωτη Κερύνεια η οποία απο το 1977 προειδοποιούσε γιαυτήν την διολίσθηση και την καταστροφική κατάληξη. Δικαιωνεται η Αδούλωτη Κερύνεια στην εκτίμηση που έκαμνε απο τότε ότι τέτοια κατάληξη ήταν υποχρεωτικό να υπάρξει απο τη στιγμή που η Πολιτική Ηγεσία αντί αντικατοχικού, απελευθερωτικού αγώνα, επέλεξε να ακολουθήσει την Τουρκο-Βρεττανο - Αμερικανική παρότρυνση για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας μέσω Δικοινοτικών συνομιλιών.
Μπροστά στον κίνδυνο να ολοκληρωθεί το έγκλημα σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού Ελληνισμού με ολοκληρωτικό ξεπούλημα των Κρατικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ  και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ και αυτήν τη δωδεκάτη ώρα, ότι:

  • Οσο συνεχίζεται δικοινοτικός διάλογος για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας,
  • Όσο αναζητείται Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο,

Ø  Θα βαθαίνει η διολίσθηση στο Κυπριακό,

Ø  Θα μετατρέπονται τα κατοχικά δεδομένα σε κατοχικά τετελεσμένα,
Ø  Θα πολλαπλασιάζονται υποχρεωτικά οι υποχωρήσεις προς τον κατακτητή για να είναι υλοποιήσιμη η λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
Ø  Θα εξουδετερωθεί και θα πεταχθεί στον κάλαθο των αχρήστων και το τελευταίο επιχείρημα που μας παρέχεται απο το Διεθνές Δίκαιο, διευκολύνοντας έτσι την  επιβράβευση της κατοχής και  την υλοποίηση του  συμβιβασμού για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με όλες τις προβλεπτές συνέπειες για τον τόπο.
Ø  Θα ξεπουληθούν τα Κρατικά και Ανθρώπινά μας Δικαιώματα. Ο έλεγχος του Κράτους θα φύγει απο τα χέρια της Ελληνικής πλειοψηφίας και θα περάσει στα χέρια της Τουρκίας.
Ø  Θα οδηγηθεί ο τόπος στον προσωρινό εκτουρκισμό / εξισλαμισμό των κατεχομένων ως προεόρτιο του αφελληνισμού της Κύπρου ολόκληρης και της πλήρους επανάκτησης της Κύπρου (ολόκληρης) απο την Τουρκία.
Ø  Θα οδηγηθούμε σε ένα ρατσιστικό αππαρτχάϊντ με προδιαγραμμένη ημερομηνία λήξης για τον Κυπριακό Ελληνισμό
Ø  Θα υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας και θα τους κληροδοτήσουμε ότι χειρότερο.

Επιμένουμε επίσης ότι, υπάρχει διέξοδος για αποτροπή όλων των πιο πάνω:
Ø  Με τερματισμό των δικοινοτικών συνομιλιών,
Ø  Με προσφυγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας καταγγέλλοντας την Τουρκία ότι: συνεχίζει την παράνομη κατοχή εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζει να παραβιάζει ταΑνθρώπινα και Κρατικά μας Δικαιώματα και να υποδεικνύουμε πως:  ούτε τη διάθεση που έδειξε για 42 χρόνια η  Κυπριακή Δημοκρατία για οδυνηρό συμβιβασμό ενδιαφέρθηκε να αξιοποιήσει,  ώστε  να τερματιστεί η κατοχή της Κύπρου .
Ø  Με απαίτηση μας προς  το Συμβούλιο Ασφαλείας να καλέσει την Τουρκία να εφαρμόσει τα Ψηφίσματα 3212 της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και τα ψηφίσματα 541 και 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Ø  Σε περίπτωση άρνησης  της Τουρκίας να συμμορφωθεί, να απαιτηθούν κυρώσεις εναντίον της και ενεργοποίηση ακόμη και του κεφαλαίου 7 του Καταστατικού Χάρτη.

Υπάρχει αυτή η μοναδική επιλογή για ένα μικρό Κράτος όπως η Κύπρος,  ισότιμα κυρίαρχο Κράτος πλήρες μέλος του ΟΗΕ ,  φτάνει να απαγκιστρωθεί η Ηγεσία απο τα δεσμά των ξένων νονών, να επικρατήσει η ενότητα σε καθαρά αντικατοχική βάση, με θέληση για αγώνα αντικατοχικό για απελευθέρωση της Κύπρου.  Ακόμη και Βετο να εισπράξουμε θα πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί και να επαναφέρνουμε το αίτημα στην ίδια βάση μέχρι να ωριμάσει και ο χρόνος για το ΝΑΙ του Συμβουλίου Ασφαλείας. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και επιμονή στις αρχές, χωρίς να μετατραπόμαστε εμείς οι ίδιοι σε Πέμπτη φάλαγγα κατα των δικαίων και των συμφερόντων μας. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ πως  ηταν μια ξενοκίνητη  Πέμπτη Φάλαγγα που άνοιξε τις πόρτες στον ΑΤΤΙΛΑ το 1974 και προειδοποιούμε ότι και σήμερα αναγεννάται αντίστοιχη Πέμπτη Φάλαγγα η οποία να διευκολύνει την ολοκλήρωση του εγκλήματος του 1974.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου