ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Αποδοκιμασίες Live, ενάντια στην τρέχουσα «πωλητική»….



Tι γράφαμε στις 31 Μαϊου 2016;
«Ένα νέο, όμως, αυθόρμητο, εντελώς πρωτότυπο, ιδιόμορφο και μάλλον ανέλπιστο κίνημα απλώνεται παντού και παίρνει όλο και μεγαλύτερη έκταση στην Ελλάδα.Το κίνημα αυτό εκφράζεται με ένα “τσουνάμι” έντονων δημόσιων αποδοκιμασιών, οι οποίες στρέφονται κατά των υπουργών, των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και των αναγνωρίσιμων στελεχών αυτών των κομμάτων.
Χθες μόνο (Δευτέρα 30/5) αποδοκιμάστηκαν έντονα ο Ν. Φίλης στην Καλλιθέα και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κάρπαθο, ενώ ματαιώθηκε, μετά από κατάληψη του κινηματογράφου, η συγκέντρωση του Σκουρλέτη στον Βύρωνα. Προχθές γιουχαΐστηκαν ο Πολάκης στα Γιάννενα και ο Κατρούγκαλος στην Καλαμάτα.ΣΗΜΕΡΑ 31.5 ο Δρίτσας στο λιμάνι…….»

Και η ιστορία συνεχίζεται :

«Με γιουχαΐσματα, αλλά και κλωτσιές «υποδέχτηκαν» σήμερα, Δευτέρα (13/06/2016), εξοργισμένοι κάτοικοι της Ιεράπετρας στο Λασίθι τον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.gr, αμέσως μόλις ο κ. Πολάκης έφτασε στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος, εξαγριωμένοι πολίτες τον πλησίασαν κι άρχισαν να τον κλωτσούν.
Προς στιγμήν, προκλήθηκε πανδαιμόνιο, με τον υπουργό Υγείας να επιχειρεί να μπει άρον – άρον μέσα στο κτήριο του νοσοκομείου, ενώ κάποιοι εκσφενδόνισαν εναντίον του ακόμη και μπουκάλια νερού…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου