ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Δεν τσιμπάμε, κ.Καμμένο...




Όταν δεν έχουν τι να πουν, μεγαλοποιούν αυτά που είναι εξ ορισμού μικρότερης σημασίας σε σχέση με το έγκλημα εναντίον της χώρας… Λόγου χάρη ο «πατριώτης» Καμμένος,  τα βάζει με τον «κοσμοπολίτη» Θεοδωράκη, πρόεδρο του  Ποταμιού ,  αποκαλώντας τον  "ορντινάτσα του Γιάννου Παπαντωνίου" και «καρφώνοντας» εμμέσως πλην σαφώς τη σχέση του πρώτου  με συγκεκριμένους καναλάρχες.

Εννοείται ,  ότι μόνο οι χαζοί μπορούν να τσιμπάνε σε τέτοιες «κορώνες» εντιμοφροσύνης, πέρα από  τους ιδιοτελείς. Αυτοί οι τελευταίοι είναι δυο κατηγοριών : Αφενός  όσοι   θέλουν να μοστράρουν την ιδέα του «καλώς ενημερωμένου» παράγοντα της πολιτικής και συμπεριφέρονται αναλόγως, σνομπάροντας τηλεοπτικά και άλλα κοθώνια. Αφετέρου αυτοί που βλέπουν την δημόσια αντιπαράθεση να ξεστρατίζει από το μεγάλο θέμα της ελληνικής αποικιοποίησης  και για τούτο το λόγο τρίβουν τα χέρια τους.

Οι ηθικοπλαστικές "εισφορές"  του Καμμένου  έχουν μηδενική ή μικρή αξία, μπροστά στη καταστροφή που προξένησε ο ίδιος και οι ομοίου φυράματος στη χώρα. Οι μικροαποκαλύψεις του , είτε για  τον πρόεδρο της ΝΔ όσον αφορά τη  Siemens  είτε για τα «γνωστά» (χεστήκαμε που  δεν τα ξέρουμε !) συμφέροντα που έχουν offshore εταιρείες για να μην φορολογούνται εδώ, μας αφήνουν αδιάφορους. Ο serial killer που πάει να  πουλήσει μικροϋπηρεσίες για να τη γλιτώσει, είναι παλιό και φθαρμένο κόλπο. Δε τσιμπάμε !

Γιάγκος Ράπτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου