ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αδόλφος....

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι "σεσημασμένος" συντηρητικός, αντικομφορμιστής σε τέτοιο βαθμό ώστε να σκανδαλίζει την παραδοσιακή, γκρίζα και "προοδευτική" σοβαρότητα της Βρετανικής πολιτικής σκηνής, μέχρι που  να καταγγέλλεται  ως "κλόουν των Τόρυδων"...Όμως  ο  συγκεκριμένος  πολιτικός γελωτοποιός, έχοντας προσόντα ανάλογα ή και υπέρτερα  αυτών  του Μπερλουσκόνι, πάρθηκε τόσο στα σοβαρά ώστε να προκαλέσει  την αντίδραση  του Προέδρου Ομπάμα για το πολιτικό σχέδιο του Μπρέξιτ. Ιδού ένα σημείο των καιρών :  η απειθαρχία των δεξιών και η υποταγή των "αριστερών" στα κελεύσματα της Νέας Τάξης...ΓΣχ.
Η ΕΙΔΗΣΗ :
Στον δρόμο του Αδόλφου Χίτλερ και του Ναπολέοντα βαδίζει η Ευρωπαϊκή Ενωση, σύμφωνα με τον Μπόρις Τζόνσον και είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και επικεφαλής της εκστρατείας υπέρ του Brexit, τόνισε σε συνέντευξή του στην Sunday Telegraph ότι η ΕΕ πάσχει από έλλειμμα δημοκρατίας και από συγκεντρωτισμό κι είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι εντάσεις ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ επέτρεψαν στη Γερμανία να αυξήσει τη δύναμή της, να «κατακτήσει» την οικονομία της Ιταλίας και να «καταστρέψει» την Ελλάδα.

«Ο Ναπολέων, ο Χίτλερ, διάφοροι άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο πράγμα, κι είχαν τραγικό τέλος. Η ΕΕ είναι μια προσπάθεια να γίνει το ίδιο πράγμα με διαφορετικές μεθόδους. Αλλά κατά βάση αυτό που στερείται είναι το αιώνιο πρόβλημα, ότι δεν υπάρχει μια ισχυρή πεποίθηση στο ιδεώδες της Ευρώπης», είπε ο Τζόνσον.
«Δεν υπάρχει καμιά εξουσία την οποία να σέβονται ή να καταλαβαίνουν οι πάντες. Και αυτό προκαλεί το τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας», πρόσθεσε.
Στο μεταξύ, δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε το Σάββατο έδειξε ότι ο Τζόνσον πείθει τους Βρετανούς περισσότερο από τον πρωθυπουργό της χώρας. Σύμφωνα με την έρευνα, διπλάσιοι είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο πρώην δήμαρχος είναι πιο πιθανό να πει την αλήθεια για την ΕΕ από ότι ο Ντέιβιντ Κάμερον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου