ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Μπράβο στους αγωνιστές αστυνομικούς υπαλλήλους"Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε γραφεία αριστερού κόμματος παραπέμπει σε άλλες εποχές που η δημοκρατία έχει αφήσει πίσω της" 
ΣΥΡΙΖΑ 

 Άκουσον-άκουσον ! Έχουνε μούτρα να μιλάνε ενάντια στους αστυνομικούς υπαλλήλους  για την χθεσινή, συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ  στην Κουμουνδούρου από ένστολους συνδικαλιστές, που διαμαρτύρονταν για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο ! 
Θα τους βόλευε κάποιοι από μας να καθαρίζουν με την υπόθεση εκφωνώντας τα στερεότυπα "Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" κλπ.,  οι  δε υπόλοιποι να λένε αδιάφορα ή εκδικητικά "καλά τους κάνουν, κόψτε τους κι άλλα"... Εμ,  έλα που υπάρχει η μεγάλη δημοκρατική- λαϊκή  πλειοψηφία, που αισθάνεται απέραντη θλίψη για το κατάντημα ανθρώπων και  χώρας και  διεκδικεί έναν  άλλο ρόλο για την Αστυνομία - πέρα από την καταστολή και τη διεκπεραίωση  νεοταξίτικων προταγμάτων. Υπάρχει και η  αστυνομία που δεν στοιχίζεται με τον χρυσαυγίτικο λαϊκισμό αλλά καταλαβαίνει αυτό που είναι ευνόητο -  και  σαν τέτοια  μπορεί να σταθεί στο πλευρό του Λαϊκού Κινήματος, για την αποβολή των "αριστερών" και δεξιών συνεργατών της μνημονιακής κατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου