ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Όταν ο Μητσοτάκης λέει επίκαιρες αλήθειες, κάτι δεν πάει καλά….Ο Κ.Μητσοτάκης είναι «στα ίσα» εκπρόσωπος του νεοφιλελεύθερου και νεοταξίτικου συστήματος, όμως τυχαίνει να είναι και κριτής της ψευδεπίγραφης Αριστεράς. Και μάλιστα κριτής όχι με γριφώδεις και εξεζητημένους συλλογισμούς, αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία από τη συγκεκριμένη κατάσταση.  Ολίγον Λένιν,  δηλαδή …..

Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο : Γιατί ο λαός μπορεί μετά το ΣΥΡΙΖΑΙΟειδές ξερατό  να στραφεί σε ένα Δεξιό «πραγματισμό»  απαλλαγμένο από αριστερόσχημες  μπαρούφες,  εμείς δε οι «συνήθεις» αντιμνημονιακοί  να συνεχίσουμε να υπνοβατούμε ονειρευόμενοι  την τελική απόρριψη του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού….

Να μια «ανθο»λόγηση πυρών από την σημερινή ομιλία του Κυριάκου :

-         - Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «κατά συρροήν ψεύτη» τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως είναι οξύμωρο ο «κατά συρροήν ψεύτης να λέει ότι πρέπει να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας».

-        -   παράφρασε  τον Μάρκ Τουαίην λέγοντας ότι «υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και ο κ. Τσίπρας». 

-       

-        - Κατηγόρησε  τον Γιώργο Κατρούγκαλο για «αμοραλισμό του αισχίστου είδους» θυμίζοντας ότι στο παρελθόν είχε προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον μέτρων που τώρα εισηγείται.

  • Είπε  στον Τσίπρα  ότι σύντομα θα είναι  όχι μόνο ο νεώτερος πρώην πρωθυπουργός  αλλά και ο πλέον απαξιωμένος
  • Το ασφαλιστικό  είναι επιτομή της  ΣΥΡΙΖΑϊκης ανικανότητας
  • η τσίπα δεν είναι από τα χαρακτηριστικά της κυβέρνησης Τσίπρα  γιατί αν ήταν ο κ. Τσακαλώτος θα είχε παραιτηθεί
  • Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ  δεν αναδιανέμει πλούτο. Μοιράζει μιζέρια, δεν δημιουργεί κίνητρα για εργασία. Μας βουλιάζει πιο βαθιά στο τέλμα
  •  κ. Τσίπρα δεν είστε αριστερός. Είστε οπορτουνιστής που θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην καρέκλα
  • Το μόνο καλό που θα  μείνει από την σύντομη παραμονή σας στην εξουσία είναι ότι θα έχει γκρεμιστεί ο μύθος της αριστεράς στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου