ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Ανέκδοτα από ξανθιές
Δεν ξέρω αν τα ανέκδοτα με ξανθιές αφορούν αυτές που έχουν ξανθό  φυσικό  μαλλί, ή αντίθετα  αφορούν αυτές που το βάφουν.  Επίσης δεν ξέρω αν η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αυλωνίτου έχει φυσικό ή βαμμένο ξανθό το  χρώμα των μαλλιών της. Όμως ούτως ή άλλως,  οι πρόσφατες δηλώσεις της έδειξαν ότι οι ξανθιές ή έστω ξανθωπές, μπορούν  όχι μόνο να ακούνε παθητικά αλλά και να παράγουν  ανέκδοτα.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει η  είδηση  :    « Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της ότι το ΔΝΤ ήταν χρεοκοπημένο και σώθηκε
από το γεγονός ότι μπήκε στο ελληνικό πρόγραμμα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησε λέγοντας στον ΣΚΑΪ, ότι «το 2010 το ΔΝΤ είχε χάσει κάθε κύρος και εμείς το αναβαθμίσαμε».

«Το ΔΝΤ ήταν ανυπόλητο, είχε χάσει κάθε κύρος. Το έφερε το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ευρώπη το 2010. Εμείς δεν το θέλαμε. Μας το επέβαλαν», είπε.

Και πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ δεν χρειάζεται πλέον γιατί η Ευρώπη έχει τον μηχανισμό να μας δανείσει. Στην Ελλάδα διασώθηκε η υπόληψή του. Αυτή τη στιγμή δεν είναι αναγκαίο στην Ευρώπη. Ο κ. Σόιμπλε το θέλει. Του δώσαμε κύρος και το αναβαθμίσαμε!».


Η υπόθεση μου θυμίζει μια παλιά γελοιογραφία, του Ιωάννου ή του Καλαντζή – δεν είμαι σίγουρος : Κάποιος διαδηλωτής επιτίθεται σε μια σφαίρα και της κόβει το δρόμο. Αποτέλεσμα : Η σφαίρα μένει στον τόπο….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου