ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Tου ΤΑΙΠΕΔ παρόντος, πάσα Αρχή παυσάτω...



                                                                 
Στις 15 Απριλίου 2016 στην κατάμεστη αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ– 3Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ -ΝΕΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, με διοργανωτές  τον Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γεώργιο Κασιμάτη, τον Σύλλογο Συνταξιούχων Δικηγόρων Ελλάδος, τη Νομική Επιτροπή Υπεράσπισης της περιουσίας του Ελληνικού λαού, την Πρωτοβουλία Πολιτών για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ  (ΑΝΤΙ-ΤΑΙΠΕΔ) και τα Κινήματα κατά της πώλησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, του ΟΛΠ, των 14 αεροδρομίων, του Αστέρα Βουλιαγμένης κ.ά.
Στην εκδήλωση αυτή επισημάνθηκε ότι:
1.    Όλες οι Δανειακές Συμβάσεις είναι παράνομες, καταχρηστικές, απεχθείς και επονείδιστες, επειδή μετατρέπουν τη χώρα σε αποικία χρέους, υποδουλώνοντας τον λαό μας με ευθύνη του ΔΝΤ, των Ευρωπαϊκών «θεσμών» και των εγχώριων υποτελών τους.
2.    Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μετατραπεί σε Ευρώπη των δανειστών και των επαχθών συμφερόντων τους και όχι πλέον Ευρώπη  των δικαιωμάτων και της ελευθερίας των λαών.
3.    Τον Δεκέμβρη του 2015, οι επισημάνσεις του εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιβεβαιώνουν τα παραπάνω και επιτάσσουν στην κυβέρνηση, στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και στο ΔΝΤ την εφαρμογή των ενδεδειγμένων μέτρων που καθορίζουν οι Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Συμβάσεις για την επιβίωση του λαού μας.

4.    Οφείλουμε να επιδιώξουμε την δικαίωση και αποκατάσταση της ελευθερίας στην Πατρίδα μας με κάθε πρόσφορο μέσο όπως επιβάλει σ’ αυτές τις περιπτώσεις το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος, προσφεύγοντας στα εθνικά, τα Ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια και τους φορείς μέχρι την τελική δικαίωση του λαού μας και την αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας. Προειδοποιούμε λοιπόν όλους τους συντελεστές της καταστροφής της χώρας και κυρίως τους «θεσμούς» της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι ο λαός μας με τις κινηματικές του δυνάμεις θα αγωνιστεί για τα ευνόητα που του αφαιρούνται και θα ζητήσει ν’ αποζημιωθεί για τις καταστροφές στις οποίες υποβάλλεται.
5.    Η δικαιοσύνη οφείλει να σταθεί στο πλευρό του λαού και να υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες του, οι οποίες κατάφορα καταπατούνται από τις Δανειακές Συμβάσεις και τα μνημόνια.
6.    Τα κινήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινό μέτωπο με στόχο να αντιμετωπιστεί το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και η υποδούλωση του λαού μας, που πραγματοποιείται σήμερα και από μια «αριστερή» κυβέρνηση. Η αυταρχικότητα της, μεταξύ των άλλων, φτάνει στο σημείο να εκβιάζει και να απειλεί ευσυνείδητους δημόσιους υπαλλήλους που αντιστέκονται στη λαίλαπα της αυθαιρεσίας της.
Τέλος, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση καθοριστικής σημασίας που πραγματοποιήθηκε στον Δ.Σ.Α, τα κινήματα πήραν αμέσως πρωτοβουλία να αγωνιστούν μαζί, υπερασπιζόμενα τη δημόσια περιουσία, ως ελάχιστη υποχρέωση σε όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την εθνική και λαϊκή κυριαρχία, αλλά και ως αδιαπραγμάτευτο χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου