ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Το ΠΟΤΑΜΙ , ο Κουρουμπλής, η Μαρία Αντουανέτα
Με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού
Εσωτερικών  Παναγιώτη Κουρουμπλή στην εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung», στην οποία δήλωσε ότι «καλά κάνουν οι επιστήμονες και διαδηλώνουν, θα χάσουν και κανένα κιλό», το ΠΟΤΑΜΙ προσπάθησε κάτι να πει . Ο Κουρουμπλής βέβαια βγήκε μετά και διέψευσε το ρηθέν ή αποδοθέν στον ίδιο, αλλά  οποιοσδήποτε ΠΑΣΟΚος να ήταν στη θέση του θα έκανε το ίδιο : Εδώ ο Πάγκαλος είχε διαπρέψει στο είπα – ξείπα, εδώ μόλις πριν λίγες ημέρες ο αθυρόστομος υφυπουργός Π. Σγουρίδης  εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί για τις δηλώσεις του, με αποτέλεσμα να κλαίει και να οδύρεται για το αυτογκόλ στην καριέρα του! 

Τι είπε όμως το ΠΟΤΑΜΙ για τον Κουρουμπλή;

«Προφανώς η δήλωση οφείλεται στην ευθυμία του κ. υπουργού από το καλό κρασί του πολυτελούς εστιατορίου όπου έγινε η συνέντευξη. Μετά από αυτή την αριστερή δήλωση ο κ. Κουρουμπλής αποχώρησε, όπως γράφει ο δημοσιογράφος, με ένα πολυτελέστατο μαύρο τζιπ.
«Ούτε καν η Μαρία Αντουανέτα τόλμησε να ξεστομίσει για παντεσπάνι...(Αυτό δεν το έγραψε ο Γερμανός δημοσιογράφος)», καταλήγει το Ποτάμι».


Βέβαια, η Αντουανέτα κάλεσε το πόπολο να τρώει παντεσπάνι  αφού  δεν έχει ψωμί. Ο Κουρουμπλής (προφανώς αστεϊζόμενος....) κάλεσε τις   «γραβάτες» να βγαίνουν στους δρόμους   όχι για άλλο λόγο αλλά απλώς  για να ρίξουν κανά κιλό  - όμως στη συνέχεια έτρεξε να τα μαζέψει πριν την πατήσει κι αυτός όπως ο  Σγουρίδης  :  Ο αρχηγός δεν καταλαβαίνει από αστεία και ουδείς ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ μπορεί να παίζει εκεί που δεν πρέπει να παίζει.  
Ο Κουρουμπλής τη γλύτωσε, η Μαρία Αντουανέτα δεν είχε το διαδίκτυο ώστε  να πει , παιδιά,pardon, για πλάκα το είπα αυτό για το παντεσπάνι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου