ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Προαναγγέλλει κόμμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Έτοιμη να πάρει πρωτοβουλίες «και σε επίπεδο πολιτικού οργανισμού και σε επίπεδο κόμματος» εμφανίζεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής, η οποία υπογραμμίζει ότι έχει ως στόχο να ανατραπεί το σημερινό καθεστώς, εκφραστής του οποίου είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 
Βεβαίως θα πάρω πρωτοβουλίες και σε επίπεδο πολιτικού οργανισμού και σε επίπεδο κόμματος  και βεβαίως θα κάνω όλα εκείνα που επιβάλλονται προκειμένου να ανατραπεί αυτό το καθεστώς- εκφραστής του οποίου είναι ο κ. Τσίπρας όπως εκφραστής του οποίου διεκδικεί να είναι ο κύριος Μητσοτσάκης, ο κύριος Θεοδωράκης, η κ. Γεννηματά- το μνημονιακό καθεστώς πρέπει να ανατραπεί και εγώ θα συμπράξω με όλους τους τρόπους και στο επίπεδο της κοινωνίας και στο επίπεδο των κινημάτων και στο επίπεδο το κεντρικό πολιτικό για να ανατραπεί αυτό το καθεστώς.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι σήμερα είμαι αντίπαλος του Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο πρωθυπουργός «δεν είναι αυτό το οποίο εξήγγειλε και εμφάνισε».
Είμαι αντίπαλος του το λέω και υφίσταμαι φυσικά και τις συνέπειες αυτού μέχρι και τις γελοίες διώξεις εκ μέρους του κ. Βούτση για όλο το έργο που κάνει η επιτροπή αλήθειας του δημόσιου χρέους.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε ότι έχει κάνει πολλά λάθη, όμως θεωρεί ότι το μεγαλύτερο ήταν «η τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξα στον Αλέξη Τσίπρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου