ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο (υπό παραίτηση; παραιτηθείς πέρα για πέρα;)κύριος Σγουρίδης έδωσε ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού



Η  δήλωση του Παναγιώτη Σγουρίδη (Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων)  στον ραδιοφωνικό σταθμό «Maximum 93,6»:  «Αν δεν τάξεις,  δεν σε ψηφίζει κανείς» και η παραδοχή ότι ο κ. Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου , είχε σαν τελικό προϊόν την παραίτησή του.   
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η παραίτηση υποβλήθηκε για λόγους ευθιξίας , ο δε Πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα πει ο Τσίπρας , το βέβαιο είναι ότι ο Υφυπουργός της «πρώτης φορά Αριστερά» έδωσε ένα μεγάλο μάθημα πολιτικού κυνισμού : Και μάλιστα ένα μάθημα που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκφωνήθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ πρωτοκλασάτο πολιτικό.    
« Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Σγουρίδης Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός»; «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...», απάντησε ο κ. Σγουρίδης.
«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. ‘Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», είπε  ο  Σγουρίδης.

Οι  Αριστεροί  Μαυρογιαλούροι  δηλώνουν ότι ξαναβάζουν  μπροστά την επιχειρηματικότητα,  κι αυτό δεν είναι  κατακριτέο έστω κι αν είναι απίθανο.   Aπό τη στιγμή που η οικονομία της χώρας βασίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία καλά θα κάνουν, όμως οι ίδιοι  αυτοδιαψεύδονται και αυτοεξεφτελίζονται  υπό το βάρος  των αριστερών υποσχέσεων του παρελθόντος.
Τώρα η κυβέρνηση τρέχει και δεν φτάνει, το ξήλωμά της γαρ εγγύς. Βάζω πάντως στοίχημα ότι ο πρώτος διευρυνσίας και πολιτικός ναυαγοσώστης  θα είναι αυτός που την βρίζει περισσότερο – δηλαδή ο Λεβέντης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου