ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Να μην λείψει- να μην εξαιρεθεί κανείς !



Η προτροπή ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ  έχει επαναληφθεί σε αναρίθμητες  περιπτώσεις, όμως τώρα, αξίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά : Όχι απλώς οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι γενικά,  αλλά ΟΛΟΙ  οι άνθρωποι που έχουν κάποια αγάπη για   τη χώρα,   πρέπει να βρεθούν στο πλευρό των αγροτών  στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Πρέπει να μην  απουσιάσουν από το μεγάλο προσκλητήριο, έστω κι αν αυτό σημαίνει ένα like στο  facebook. Πρέπει να μην  παραμυθιαστούν από τους οπαδούς της «ευταξίας» , από τη στιγμή που αυτή υπό  μνημονιακές συνθήκες σημαίνει  ευταξία νεκροταφείου.


Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, καθώς μάλιστα ένα τροϊκανό κάθαρμα έχει το θράσος να μιλάει για νέα αφαίμαξη της τάξεως των 9 δις ευρώ, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δίνουμε την πιο μεγάλη μάχη.

Οι τηλεοράσεις ήδη μεταδίδουν τις πρόσωπο-με-πρόσωπο- εκκλήσεις των αγροτών προς τους  Αστυνομικούς για κοινή δράση, για να καταλάβουν ότι κι αυτοί θα πληγούν, ότι ο ρόλος των πραιτωριανών δεν τους ταιριάζει.

Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ   από το 2010 έως το καλοκαίρι  του 15 και μετά της ΛΑΕ, υπενθυμίζω σε όλους τους συν-Αριστερούς το παράδειγμα του Νίκου Ζαχαριάδη, που   με το ξέσπασμα του πολέμου το 1940 είχε τα πολιτικά κότσια να απευθυνθεί  στον δικτάτορα Μεταξά και να δηλώσει  διαθεσιμότητα στον μεγάλο πατριωτικό αγώνα.

Να γίνει λοιπόν το ίδιο και τώρα : Με πνεύμα μεγαλοψυχίας, χωρίς σοφολογιοτατισμούς και φλυαρίες, να δράσουμε με κάθε πολίτη για τον κοινό στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου