ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο Τσίπρας ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ της αποτυχίας του το χαβά…




του Γιάγκου Ράπτη 
Ο ευρύτερος  χώρος του Κέντρου είθισται να συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο με  γενικότητες,  αοριστίες και ηθικολογίες, προκαλώντας κατά κανόνα πλήξη στους πιο απαιτητικούς αναγνώστες πολιτικών ανακοινώσεων. Τώρα μη μου πείτε ότι και η Δαμανάκη ως Πρόεδρος του Συνασπισμού είχε την πιο ξύλινη γλώσσα όλων των εποχών, γιατί θα απαντήσω ότι η γυναίκα απλώς είχε κρίση ταυτότητας,  την οποία και ξεπέρασε όταν βρήκε τον  πολιτικό βιότοπο που της ταίριαζε….
Αλλά τι θέλω να πω;  Απλώς, ότι κάποτε  και στο χώρο του Κέντρου βγαίνουν κάτι τεφαρίκια, που σε κάνουν να γελάς ακόμη και στην μαύρη-κι-άραχνη-κατάσταση-που-βρισκόμαστε….Παραδείγματος χάρη η χρήση του ρήματος «συνεχίζω» ως ρεφραίν στη σελίδα της Φώφης Γενηματά στο  φατσοβιβλίο....
Έγραψε η Φώφη :  
 «Ο κ. Τσίπρας μιλάει σαν να μη βλέπει και να μην ακούει τι συμβαίνει γύρω του, καθώς μας διαβεβαιώνει πως όλα θα πάνε καλά …Όμως η ύφεση συνεχίζει να βυθίζει την οικονομία, η αξιολόγηση συνεχίζει να καρκινοβατεί, το ΔΝΤ συνεχίζει να ζητά νέα μέτρα, η χώρα συνεχίζει να απειλείται στο προσφυγικό με κλείσιμο συνόρων και η Τουρκία συνεχίζεινα μη χάνει την ευκαιρία αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας.Την ίδια στιγμή η κοινωνία συνεχίζει να είναι στους δρόμους, κάθε απόπειρα διαλόγου συνεχίζει να προσκρούει στον “κυβερνητικό αυτισμό”, η πολιτική συνεννόηση συνεχίζει να είναι εκτός ατζέντας των κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη. Α ναι... μην ξεχνάμε. Και το καραβάνι των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛΛ. συνεχίζει τον δρόμο του, στην έρημο της πολιτικής και κοινωνικής απομόνωσής του…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου