ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η φαντασία στην αγροτιά της Αττικής !

Ένα μήνυμα αποτυπωμένο σε ένα πανό με 7, όλες κι όλες, λέξεις και μια φωτογραφία του, είναι το μήνυμα των αγροτών των Μεσογείων προς τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«This is the voice of Greece, stupid» έγραψαν οι αγρότες (Αυτή είναι η φωνή της Ελλάδας, ανόητε) και δίπλα ακριβώς έβαλαν και τη φωτογραφία του.
Το πανό ανάρτησαν στο σημείο του μπλόκου, το πρωί της Πέμπτης, την ίδια ώρα που η Αθήνα τρανταζόταν από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο των πολιτών κάθε ηλικίας και επαγγέλματος.
Όλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για το ευρηματικό πανό το οποίο διόλου απίθανο να κάνει εκτός από τον γύρο μου διαδικτύου και τον γύρο των τηλεοπτικών οθονών αφού είναι αρκετά κατανοητό δεδομένου ότι είναι γραμμένο στα Αγγλικά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μεσογείτες αγρότες πρωτοτυπούν στις πρόσφατες κινητοποιήσεις αφού μετά την αιφνιδιαστική «παρέλαση» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και τη συναυλία το βράδυ της Κυριακής είναι η τρίτη κατά σειρά… έκπληξη στις 9 συνεχόμενες ημέρες της κινητοποίησης τους η οποία πλέον αποδεικνύεται η μεγαλύτερη εδώ και δεκαετίες ολόκληρες στη Μεσογείτικη γη αν όχι και η μοναδική στα Μεσογείτικα χρονικά με τέτοια χρονική έκταση και μαζικότητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μπλόκο βρέθηκαν και οι Κορωπιώτες επαγγελματοβιοτέχνες οι οποίοι έκλεισαν τα καταστήματά τους και βρέθηκαν στο πλευρό των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου