ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η «μπλόφα» των εκλογών….




Ο Σταύρος Θεοδωράκης θεωρεί τις εκλογές καταστροφή για τη χώρα,  φοβούμενος πρωτίστως την εκμηδένιση της δικής του, τυχάρπαστης παρουσίας,  στην Α Εθνική της πολιτικής…

Κάποιοι άλλοι όμως εκλογο-λογούν έχοντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους μια κυβέρνηση συνασπισμού, κι αυτό είναι ερμηνεύσιμο :  Η κομπίνα εδώ στήνεται για να κατασιγάσει τις  ενδοσυριζαϊκές αντιδράσεις, που θα προκύψουν με την αναδιανομή της κυβερνητικής πίτας και με την  έξωση κάποιων από κυβερνητικές θέσεις. Φανταστείτε λόγου χάρη τον κύριο Βίτσα ή την κυρία Φωτίου χωρίς υπουργική θέση – ο μόνος τρόπος για να πιουν αυτό το μουρουνόλαδο είναι η απειλή των εκλογών !

«Η φιλολογία για εκλογές επανέρχεται στο προσκήνιο. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που παζαρεύεται και μεθοδεύεται στο παρασκήνιο είναι η δυνατότητα σχηματισμού οικουμενικής μνημονιακής κυβέρνησης με επίκεντρο το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» σημείωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης από τη Βέροια.

«Καμία μνημονιακή πολιτική δύναμη δεν θέλει αυτή την ώρα εκλογές. Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν θέλουν εκλογές αλλά και τις τρέμουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ διότι θα οδηγηθεί σε εκλογική κατάρρευση και το μνημονιακό μπλοκ σε μεγάλη οπισθοχώρηση, ενώ η τρόικα θα δει να κλονίζεται το τρίτο μνημόνιο»,  πρόσθεσε ο  Λαφαζάνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου