ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

H Αμερική είναι μακράν, αλλά και κοντά….




Από το sigmalive διαβάζω :

…..Στην Κύπρο  έφτασε ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι. (Σημείωση ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ : Ξέρετε, ο κύριος που εφέρετο από την πρώτη τετραετία της κυβέρνησης Ομπάμα ως Φιλέλληνας)

Ο Τζον Κέρι έφτασε στο Υπουργείο Εξωτερικών γύρω στις 17.15 υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όπου τον υποδέχθηκαν ….. Στη συνέχεια εισήλθαν στην αίθουσα υποδοχής του κτιρίου όπου είχαν την καθιερωμένη χειραψία…… και ακολούθως μετέβησαν στο γραφείο του κ. Κασουλίδη … Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 18.00. (Σημείωση Οικονικής : Τους έδωσε-δεν-τους-έδωσε - τρία τέταρτα χρόνο…)



…….Σημειώνεται ότι η συνοδεία του Τζον Κέρι δεν θα φέρει οποιαδήποτε σύμβολα. Αλλαγή υπήρξε σε ότι αφορά το χώρο της συνάντησης, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο σπίτι του Ακιντζί, όμως η άλλη πλευρά επικαλέστηκε κάποιου είδους πρόβλημα. (Σημείωση Οικονικής : μάλλον δεν είχε γίνει επαρκές σφουγκάρισμα…)  



……Το πρόγραμμα του κ.Κέρι

  • Στις 17.00 θα έχει συνάντηση με τον ΥΠΕΞ Ιωάννη Κασουλίδη.
  • Στις 17.35 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της δημοκρατίας.
  • Στις 18.05 θα συναντηθεί στα κατεχόμενα με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Στις 19.00 ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα προβεί σε δήλωση.

  • Στις 19.30 θα παρακαθίσει σε δείπνο στην κατοικία της ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Λίζας Μπατενχάιμ. Στο δείπνο θα παρακαθίσουν επίσης ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί …..κλπ.κλπ.

Κοντολογίς, ο άνθρωπος έκανε τη δουλειά του, παρέσχε με την επίσκεψή του πιστοποιητικό νομιμότητας στην τουρκοκυπριακή πλευρά, και απήλθε. Από την άλλη πλευρά ο Ρώσσος Σεργκέϊ Λαβρόφ , στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, απέφυγε την επίσκεψη που με περισσή ευκολία έκαναν κατά καιρούς  οι κοπτόμενοι για τη διεθνή νομιμότητα οπορτουνιστές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου