ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Λαφαζάνης : "ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

«Μείζον εθνικό έγκλημα που επισύρει βαρύτατες ευθύνες» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, την επικείμενη πώληση «14 αεροδρομίων-φιλέτων στη γερμανική κρατική εταιρεία Fraport»...

Όπως επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης, «η εκχώρηση στο γερμανικό ομόσπονδο κράτος ελληνικών και μάλιστα κερδοφόρων, κρατικών αεροδρομίων, δεν είναι τίποτε άλλο από ανοικτή παραδοχή ότι η Ελλάδα αποτελεί γερμανική αποικιακή απόφυση, που παραδίδει στο κράτος των επικυρίαρχών της τα δικά της κρατικά τιμαλφή».
«Η υποτελής κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να παραδώσει τα αεροδρόμια της Ελλάδας σε οποιαδήποτε ιδιωτικά και μάλιστα ξένα χέρια. Τα αεροδρόμια δεν είναι ιδιοκτησία καμιάς εφήμερης μνημονιακής κυβέρνησης, αλλά ανήκουν στο λαό», τονίζει.

ΥΓ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ :
Υπενθυμίζεται  επίσης το ψήφισμα  δεκάδων στελεχών του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ κατά της ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων. Όπως επίσης και η υπόσχεση του κ. Γαλιατσάτου, Περιφερειάρχη Ιονίου, για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την ιδιωτικοποίηση..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου