ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Ο Παπαδημούλης ως μάντης Τειρεσίας και Παναγούλη σφύρα μας κλέφτικα...

Σοκαρίστηκαν κάποιοι μόλις είδαν το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη . Εκεί μίλαγε  για  βουλευτές που χάνονται ένας- ένας και  θεωρούσε  πλασματική την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή λόγω των 50 εδρών μπόνους.  «Το μνημόνιο "τρώει" την κοινωνία, αλλά και τα παιδιά του!» , σημείωνε.

Μόνο που τότε ήταν 8 Νοεμβρίου του 2012 και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιμνημονιακός ! 

Επί πλέον  το 2012  ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν  κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι  τώρα - δηλαδή ένα κόμμα αρχηγικό και ΠΑΣΟΚοειδές.....Κόμμα που δικαιώνει απολύτως  την κριτική του Στάθη Παναγούλη  :

 «O τρόπος διαγραφής μου είναι αντιδημοκρατικός, αντίθετος με την επιταγή του Συντάγματος, που κατοχυρώνει την ελευθερία συνείδησης-ψήφου του βουλευτή και αναρωτιέμαι αν λειτουργούν τα κομματικά όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως έγινε και ο ΣΥΡΙΖΑ καθαρά αρχηγικό κόμμα και σήκωσε άλλο φλάμπουρο...
«Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να με διέγραψε, δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν και την αυλή του στο Μαξίμου, δεν μπορεί να διαγράψει τους πολύχρονους αγώνες μου σε δύσκολους καιρούς όταν άλλοι απουσίαζαν.
Προσωπικά δεν έκανα τίποτα άλλο, παρά να υπερασπιστώ το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Τσίπρας το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων, διαγράφοντάς το δυστυχώς με τις πράξεις του.
Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον αγώνα μου, μέσα και έξω από τη Βουλή, υπερασπιζόμενος όλες εκείνες τις κατηγορίες των πολιτών, οι οποίοι καθημερινά υφίστανται το μεθοδικό μαρτύριο της εξοντωτικής λιτότητας εις βάρος των πολλών, ενώ κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να πλουτίζουν ακόμη και εν μέσω κρίσης».
«Είναι αυτονόητο, ότι θα στηρίξω νομοθετήματα (αν υπάρξουν) από την παρούσα κυβέρνηση στην κατεύθυνση των συμφερόντων του Λαού μας».
ΥΓ. ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ
Αν δεις τέτοια νομοθετήματα σφύρα μας, σύντροφε Στάθη.  Άσε που δεν τους απομένουν παρά εβδομάδες ως το επόμενο  μνημονιακό κυβερνητικό σχήμα, δια του γλυψίματος αυτών που έως πρόσφατα έφτυναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου