ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Δασολόγος μαινόμενος λέει την αλήθεια....




Ο Ηλίας Αποστολίδης είναι παλιά καραβάνα στο χώρο της Δασολογικής Επιστήμης , οπότε είναι σίγουρο πως ξέρει να μετράει τα λόγια του.....

Γι αυτό είναι παράδοξο έως δηλωτικό εκτάκτων συνθηκών, το να επιτίθεται με  βιαιότητα εναντίον  των συνδιαχειριστών της δασικής πολιτικής...
Λέει :
Κατατέθηκε ήδη στην Βουλή και θα αρχίσει να συζητείται το Ν/Σ για τα βοσκοτόπια. Πρόκειται άμεσα να κατατεθεί το Ν/Σ για τους Δασικούς Χάρτες.
Η φωνή των Δασολόγων, παρά τις πρόσφατες άστοχες ενέργειες της Κυβέρνησης, με τις αναδασωτέες εκτάσεις και την αναστολή των κατεδαφίσεων, ούτε ακούγεται, ούτε θα ακουστεί.
Οι υπουργοί, όταν λάβουν τον θώκο, ξεχνάνε τους παλιούς συντρόφους, κάνουν φίλους όσους ξέρουν να γλείφουν, εφαρμόζουν προσωπική πολιτική και βλέπουν παντού εχθρούς.
Γράφουν στα παλιά τους παπούτσια το κόμμα και τις επιτροπές του, δεν συνεννοούνται ούτε μεταξύ τους, αν δεν αλληλοβρίζονται.
Ποιόν ωφελεί αυτό;
Κάνουν πάρτυ στην ΕΚΧΑ τα γνωστά λαμόγια, έβαλαν πόδι στο υπουργείο Γεωργίας και άρχισαν μάλιστα να απειλούν.
Παραμένει ανύπαρκτο το Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ για το περιβάλλον και τα δάση.
Εμείς τι θα κάνουμε;


ΣΣ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ : ΕΚΧΑ σημαίνει Ελληνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση". Το ανύπαρκτο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ για το περιβάλλον και τα δάση ουδόλως είναι παράδοξο μέσα σε ένα καθεστώς ανυπαρξίας πολιτικής και θεσιθηρίας άνευ προηγουμένου.
Περί των μισθών των υπουργικών συμβούλων :


http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/2015/10/268732.html

Η Θεοδότα Νάντσου για τη δασική πολιτική του Τσιρώνη


Σχετικά με το ίδιο θέμα σχολιάζει ο Γεωπόνος και "περιβαντολόγος" ( που λένε κάποιοι  κυβερνητικοί παράγοντες) Μιχάλης  Αναστασιάδης :


"Για να διαμαρτύρεται έτσι ο Αποστολίδης με την ποιότητα και την κατάρτιση που έχει σημαίνει ότι έχει πάρει ο διάολος τον συριζα στο επίπεδο του ιερατείου διακυβέρνησης: το πασοκ φαίνεται πως επελαύνει εκεί ψηλά. 

Δυστυχώς αυτό το μήνυμα δείχνει και ότι ο σύριζα δεν υπάρχει ούτε σε επίπεδο ΓΕΩΤΕΕ...

αισιοδοξία γιοκ"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου