ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Το black humor του Πούτιν και οι αντιδημοκρατικές απαιτήσεις των Δυτικών
Ο Βλαδιμίρ Πούτιν  θεωρεί ότι η συγχώρεση των Τζιχαντιστών   από τα κρίματά τους ανήκει στην αρμοδιότητα του  Θεού, αλλά η  προσαγωγή τους  στην αρμοδιότητα του Θεού είναι δική του αρμοδιότητα….

Με αυτό το πνεύμα (Τα του Πούτιν του Πούτιν και τα του θεού τω Θεώ….) μίλησε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας  στην  τελευταία συνεδρίαση του στρατιωτικού επιτελείου του για το θέμα των τζιχαντιστών και μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία, λέγοντας  κατά λέξη :

«Η συγχώρεσή τους εναπόκειται στο Θεό, αλλά το να συναντηθούν με το Θεό εναπόκειται σε μένα…» Ο Πούτιν δηλώνει αποφασισμένος να συνεργαστεί με τη Γαλλία για τα ζητήματα της τρομοκρατίας,  όμως η τελευταία (και όχι μόνο) βάζει  ως προϋπόθεση αυτής της συνεργασίας  την αποπομπή του Άσαντ από την εξουσία.  Ενώ ο ίδιος ο Άσαντ μιλάει για εκλογές που θα κρίνουν την τύχη του, οι Δυτικές χώρες επεμβαίνουν ασύστολα, αντιδημοκρατικά και παρά το Διεθνές Δίκαιο, στα εσωτερικά ενός ανεξάρτητου κράτους. Αν μη τι άλλο, η μεταμοντέρνα αποικιοκρατία κουρελιάζει ευθέως την αρχή της μη επέμβασης στα εσωτερικά των άλλων χωρών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου