ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Eυρωπαϊκή διαταγή και τα σκυλιά δεμένα


Προ ημερών ο Πρόεδρος του Ευρωπαίκού Μηχανισμού Σταθερότητας  (ESM)  Κλάους Ρέγκλιγκ δήλωνε στον Σλοβενικό τύπο ότι οι εκλογές στην Ελλάδα δεν σημαίνουν και πολλά, από τη στιγμή που το 80%  των βουλευτών της χώρας έχει υπερψηφίσει το Γ Μνημόνιο….


Αντίθετα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς φαίνεται να δίνει σημασία στην όλη υπόθεση, αφού ασχολείται με  την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ανανεώσει τον κυβερνητικό συνασπισμό με τους Ανεξάρτητους Έλληνες – ένα κόμμα ακροδεξιό και λαϊκιστικό, κατά την άποψή του…ΚΑΙ ο πρώτος ΚΑΙ ο δεύτερος δικαιούνται να έχουν άποψη ως Ευρωπαϊοι πολίτες, όμως στο βαθμό που εμφανίζονται ως κάτοχοι αξιωμάτων διαπράττουν κατάχρηση εξουσίας.  Επομένως : Σε κάθε  πολίτη στοιχειώδους IQ , οι λεγάμενοι απλώς «καρφώνονται» και εν ταυτώ «καρφώνουν» την ίδια την ΕΕ ως κατοχική δύναμη.
Πλάκα πάντως είχε η απάντηση των ΑΝΕΛ στον κ. Σουλτς, αποτελούμενη εκ δυο σκελών : Το πρώτο ήταν το «αντίκαρφο»  περί του ότι  παίρνει  το  «κατιτις» από τις «αμυντικές» βιομηχανίες. Διόλου απίθανο, θα πω εγώ, αλλά αυτό το «αμυντικές» τι το ήθελαν; Τη στιγμή που η ΕΕ επιδίδεται σε σωρεία ενόπλων παρεμβάσεων , τη στιγμή που δεν είναι φρούριο αλλά κανονικό ορμητήριο, με κορυφαία την περίπτωση της Συρίας και μάλιστα με την   άμεση απειλή  αεροπορικών επιδρομών  από τη Γαλλία !
Το δεύτερο σκέλος αφορά την διαμαρτυρία των ΑΝΕΛ για την επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας – εδώ απλώς σκάς στα γέλια, εν όψει εκδιδόμενης  και εντόνως   διαμαρτυρόμενης γυναικός για την κατάλυση της παρθενίας της…
Κατά τα άλλα, εμείς το χαβά μας, αλλά ο νομπελίστας
Τζόζεφ Στίγκλιτς υποστηρίζει ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε, αλλά με το τρίτο μνημόνιο  μεταφέρεται στο μέλλον.  Διαβεβαίωνε  ο Κέυνς :  «Μακροχρόνια όλοι είμαστε νεκροί» . Και ο  Λουδοβίκος ΙΕ : «Μετά από εμένα το χάος».
Η τρέχουσα γενιά καλείται απλώς να συναινέσει  για ό,τι γίνεται, εν αναμονή της μεταθανάτιας Β Παρουσίας της Κόλασης !

Κατά τα άλλα ο  Αμερικανός οικονομολόγος  «επέκρινε για μια ακόμη φορά την πολιτική λιτότητας που επιβάλει η Γερμανία στην Ελλάδα και την ευρωζώνη, λέγοντας ότι «η Γερμανία ευθύνεται για το χάος».
Κρίμα το Νόμπελ κύριε Στίγκλις…. Έμαθες τόσα και τόσα, κι ακόμη δεν κατάλαβες ότι η Γερμανία δεν κάνει πολιτική εξυγίανσης, αλλά  επιχειρήσεις οικονομικού πολέμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου