ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Πού βλέπετε το κακό;

 "Τhe Delphi initiative" : Παραδίδουν την Ελλάδα Τσίπρας και Καμμένος

Η ελληνική αριστερά είναι μια πολιτική δύναμη, που στην ιστορία της, έχει δώσει χιλιάδες νεκρούς στην υπόθεση της εθνικής ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας, που μια πολιτική δύναμη και ένας πολιτικός, που αναφέρονται στην αριστερά, και μάλιστα στη "ριζοσπαστική", συνυπογράφουν, ως νέοι Τσολάκογλου, την παράδοση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας.

Στη σημερινή "Αγορά" (5.9.2015) αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι "η νέα κυβέρνηση θα τεθεί υπό την αυστηρή επιτροπεία των Βρυξελλών" και ο γενικός διευθυντής της Κομισιόν Μάαρτεν Φερβέι, ως επικεφαλής της νέας Task Force, "θα συγγράφει ουσιαστικά τα νομοσχέδια για όλους τους τομείς δράσης, από τη φορολογία εισοδήματος και την αγορά εργασίας έως την ιατροφαρμακευτική πολιτική και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας" Η ομάδα Φερβέι θα έχει στενή συνεργασία με την τρόικα, θα μπορεί να αναθέτει μελέτες στο ΔΝΤ και θα συνομιλεί απευθείας με τον Πρωθυπουργό, όπως θέλει ο Γιούνκερ. Η συμφωνία που υπέγραψαν οι Τσίπρας και Καμμένος και επικύρωσε η παρωδία εθνικής αντιπροσωπείας υποχρεώνει την "ελληνική κυβέρνηση" να ζητήσει έως τα τέλη Σεπτεμβρίου την συνδρομή της ομάδας εργασίας.

Μας το είπε άλλωστε ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός: "Ε ναι, φτιάξαμε ένα προτεκτοράτο. Που βλέπετε το κακό;"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου