ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αντί κόκκινη κάρτα, θέση στην εξέδρα των επισήμων…


Υπήρξα συναγωνιστής του  Αλέξη  Μητρόπουλου στην Περιφερειακή Παράταξη ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ : Την παράταξη που καταλύθηκε με το "έτσι θέλω" από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην προεκλογική μας καμπάνια του 2010,  εκτίμησα το έργο του Μητρόπουλου ,   τις επεμβάσεις του στη τηλεόραση, τον μεθοδικό και σαφή τρόπο με τον οποίο εξηγούσε ασφαλιστικά και εργασιακά ζητήματα. Κι ακόμη σημείωσα από τότε τις αθέμιτες και μισαλλόδοξες επιθέσεις κάποιων ΣΥΝασπισμικών κύκλων εναντίον του και μάλιστα  το γεγονός ότι τον απέκλειαν κι από περιοχές της (κατά φαντασίαν) αρμοδιότητάς τους!   Αυτό το τελευταίο κατήγγειλε ο ίδιος ο Μητρόπουλος σε ολομέλεια της περιφερειακής παράταξης, στα γραφεία της «Ανοιχτής πόλης».
Τώρα το κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ) αποφάσισε να τον τιμωρήσει για τη στάση του στην υπόθεση του τρίτου μνημονίου και για όλη την επικριτική διαδρομή του στο «Αριστερό επτάμηνο». Επειδή όμως  δεν διαθέτει κότσια για περαιτέρω κλονισμούς,  έκανε την τιμωρία ήπια μετατρέποντας   την αποβολή από το γήπεδο(κόκκινη κάρτα) σε διασφάλιση μιας καλής θέσης στην εξέδρα των επισήμων….Δικαίως ο Μητρόπουλος απέρριψε τη προσφορά, δικαίως επίσης υποστήριξε ότι « ο πρώην πρωθυπουργός δεν εκτίμησε τη στάση του να μην προχωρήσει σε ρήξη»….

Επόμενο ήταν : Η εξουσία δεν είχε και δεν έχει και δεν πρόκειται να αποκτήσει «φιλότιμο»,  όσον αφορά τη σχέση της με τους άλλους. Το αποκλειστικό μέλημά της είναι ο συσχετισμός δυνάμεων, ενώ το «φιλότιμο» και οι εξωτερικεύσεις του αφορούν ανθρώπους  και συμπεριφορές άλλης ποιότητας….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου